Behoud die zomerse energie!

En bereid je voor op een winter vol vitaliteit.

Vitaliteitsmanagement is een van de specialismen van coach en LinkedMeer lid Jolien de Ruijter.
En daardoor is zij de aangewezen persoon om inzicht te geven hoe wij ons energielevel kunnen bewaken.
Bij het bijzondere Adamas Inloophuis werden we door Lily Nieuwenhuizen gastvrij ontvangen.

Energiebehoud

Als werkende vrouwen zijn we volop in beweging en vragen we veel van onszelf. Het is dus belangrijk dat we onze energievoorraad goed benutten. Daarom gingen we deze avond op zoek naar onze persoonlijke energiegevers en energienemers om zo tot een Persoonlijk Vitaliteitsplan te komen.

De workshop

In de eerste oefening bleek direct  dat veruit de meeste deelnemers   wel enige vorm van stress ondervinden. Daarna volgden een aantal oefeningen waarin grote en kleine dingen naar boven kwamen die thuis en op het werk voor onbalans zorgen. Met deze inzichten kon het PVP gestalte krijgen.

Afsluitende borrel en rondleiding

Na de workshop was er de gelegenheid voor een rondleiding in het Adamas Inloophuis.

Reacties van deelnemers

“Wat een eye-opener om te zien hoeveel verschillende rollen ik heb.”
“De stress test geeft een hoge score en toch was ik me niet bewust dat ik stress heb. Daar ga ik zeker verder naar kijken.”
“De inzichten van deze avond zijn als een baksteen naar binnen gekomen. Ik zit duidelijk niet op het juiste spoor en weet waar ik aan moet werken!”

Over de trainer

Jolien de Ruijter heeft een eigen coachingspraktijk,  Jolien de Ruijter Coaching.
Jolien is  coach, counselor en trainer, mentor van studenten van de Coachopleiding van BGL te Hoofddorp en coördinator Steun bij Rouw van Humanitas Haarlemmermeer.
In haar praktijk staan de begeleiding bij vragen op het gebied van Verandering, Verlies en Vitaliteit en de combinatie daarvan centraal.