Herfstborrel 2011

Een nuttige en waardevolle netwerkavond.

Dat was de insteek van deze halfjaarlijkse netwerkborrel. De borrel vond plaats bij een bekende locatie voor LinkedMeer, DéGé te Hoofddorp.

 

Inloop en ontvangst

We hadden weer een mooie opkomst. De helft van de aanwezigen bestond uit LinkedMeer leden, de andere helft waren ‘nieuwe’ gezichten die voor het eerst met het netwerk kennismaakten.

Welkomstwoord

Dat het netwerk zich niet alleen qua naamsbekendheid ontwikkelt, bleek ook uit de organisatie van deze avond. Een verdubbeld team had zich met de invulling van het programma en de organisatie van de avond bezig gehouden. Reden om dit 4-vrouwsteam officieel voor te stellen.

Op de foto van links naar rechts: Kitty van Berchum, Patricia Herni, Rebecca Baas-Meijer en Gwen Arendsen-Baidenmann.

De netwerksessies

De eerste sessies stonden in het teken van de ‘elevator’ pitch, die in vijf 1-op-1 rondes gehouden werd. Iedereen werd gevraagd om elkaar feedback te geven op de pitch. Heel leerzaam om van diverse mensen met verschillende achtergrond aanbevelingen te krijgen. Met de diverse tips komt DE prefect pitch er vanzelf.

De tweede sessie was iets uitdagender. De organisatie vroeg de aanwezigen het calvinisme opzij te zetten en een zakelijk succesverhaal te delen. Ook nu waren het weer korte 1-op-1 rondes om op een verfrissende manier contact te leggen.

 

Reacties van deelnemers

“LinkedMeer is heel goed in staat om mensen in verbinding te brengen.”

“Ik vond het een zinvolle en fijne avond! Jullie gaan mij absoluut vaker zien.”

“Voor mij was het een zinvolle avond. Ik vond het leuk en leerzaam om de elevator pitch en het succesverhaal op deze manier te oefenen en eigenlijk ook tegelijkertijd te netwerken. Goed om een thema te hebben op zo een avond.”