LinkedMeer 1 jaar

Besloten ledenvond

Het 1-jarig bestaan van LinkedMeer werd, op 4 november 2010, op feestelijke wijze tijdens een besloten ledenavond gevierd. De opkomst was groot, op 4 leden na waren we compleet. Met koffie en petit-fours werd iedereen ontvangen in de sfeervolle entresol van restaurant De Lieveling.

LinkedMeer en de toekomst

De avond stond vooral in het teken van de mening van de leden. Wat hebben we in een jaar bereikt en hoe kunnen we dit verder uitbreiden? Hoe zien we het netwerk in de toekomst?

Na een officieel welkom werden de leden gevraagd hierover na te denken. De groep splitste zich op in diverse groepje om over een aantal uitgangspunten te discusiëren. Zo stonden het ledenprofiel en de invulling en frequentie van de events op de agenda. 

De opmerkingen en aanbevelingen werden daarna kort door elke groep kort aan de  overige alle leden toegelicht. 

Prijsvraag

De ‘brainstorm’ sessies werden afgesloten met een prijsvraag voor de origineelste ledenwerfactie. De winnende actie werd beloond met diverse managementboeken van inspirerende vrouwen. Een andere prijs ging Jennefer Boskoljon als dank voor haar inzet en promotie van het netwerk. Symbolisch werd zij uitgeroepen tot Lid van 2010.

Wijnproeverij Portovino en proeverij De Lieveling

Na dit inhoudelijke gedeelte verzorgde Désirée Lookman van Portovino een wijnproeverij.

Naast deze heerlijke wijnen kregen de leden ook een proeverij aangeboden afkomstig van de nieuwe winterkaart van De Lieveling.

Met dank aan

Deze avond werd mogelijk en extra feestelijk gemaakt door de medewerking van diverse leden. We willen nogmaals bedanken: