Goede voornemens? DOEN!

Goede voornemens zijn haalbaar. Met een actieplan, de juiste motivatie en hulpmiddelen voor als het toch mis gaat.

Dat is wat Jennefer Boskeljon, temidden van de heerlijke wijnen van wijnwinkel Portovino, met deze workshop liet inzien. Jennefer, Professional Organiser en Coach, legde uit dat de basis voor het succes ligt  in het aanbrengen van consequente en soms kleine gedragsveranderingen.

De workshop

Alle deelnemers aan deze workshop voelden de behoefte om een of meer goede voornemens dit jaar vol te houden. Sommige deelnemers hadden heel praktische voornemens zoals ‘gestructureerder werken, ‘een opgeruimd kantoor’ en ‘meer controle krijgen op de waan van de dag’.

Maar ook kwamen er concreet geformuleerde zakelijke doelstellingen als goed voornemen naar voren. En ook daarop bleken de oefeningen van de workshop perfect tot een actieplan te leiden.

Portovino wereldwijnen

Na afloop van de workshop had Désirée Lookman, onze gastvrouw van Portovino, een heerlijke rode en witte wijn klaarstaan en was er gelegenheid om na en bij te praten.

Over de trainer

Jennefer Boskeljon (1973) is getrouwd en moeder van twee dochters. Zij heeft ruim 16 jaar werkervaring als directiesecretaresse, management assistent en recruiter in een professionele werkomgeving. Na de opleiding van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers, is ze gestart met DOEN! Professional Organizing & Coaching.

Jennefer leert haar klanten te plannen en organiseren en keuzes te maken.  Hiermee helpt ze haar klanten om niet alleen te presteren op het werk, maar ook voldoende tijd en aandacht over te houden voor gezin, sociale activiteiten, hobby’s en sport.