Zomerborrel 2010

Een zwoele zomeravond, een prachtige locatie en een interactief programma. Met deze ingrediënten en het enthousiaste gezelschap werd de Zomerborrel afgelopen juni een inspirerende en geslaagde bijeenkomst!

Op 23 juni 2010 vond de tweede netwerkborrel van LinkedMeer plaats in de spirituele sfeer van Villa Uitzicht te Hillegom. 

De avond startte met het welkom heten van bekende en nieuwe netwerksters en het uiteenzetten van de doelstellingen van het netwerk.

Trees van Hennik van de Villa deed een paar komische energizers met de groep om het ijs wat te breken. Daarna volgde de verschillende netwerksessies.

Netwerksessies

De eerste sessie had tot doel snel veel anderen te leren kennen. In de tweede sessie werd op originele wijze direct diepgang gegeven.

Onder leiding van 3 leden-coaches kregen de bezoekers in de laatste ronde een mini-coaching sessie.
Tussen de sessie door en na afloop was gelegenheid tot verder praten met een drankje en hapje. Energie werd geboden in de vorm van het drankje POM.
Alle bezoeksters kregen na afloop nog een flesje mee in de goed gevulde goodybag, dankzij de inspanning van een van onze leden.

Uit het weblog van een netwerkster:

“Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik borrels en recepties probeer te ontwijken. …… Tot gisteravond…..! Ik had de stoute schoenen aangetrokken en ben naar de netwerkborrel van LinkedMeer, hét zakennetwerk voor vrouwen in de haarlemmermeer eo gegaan. En wat was het leuk!  Allemaal enthousiaste vrouwen die vrij over hun werk en onderneming praatten en geïnteresseerd waren in de andere aanwezigen. Ik heb leuke mensen ontmoet, gezellig gekletst en inspiratie opgedaan. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar.”

Met dank aan de bijdrages van:

  • Trees van Hennik – energizers
  • Jennefer Boskeljon – goodybag & coachingssessie
  • Mirjam Moes – sponsoring dmv POM
  • Heidy Peperkamp – begeleiding netwerksessie
  • Jolien de Ruijter – coachingssessie
  • Jeanne Veugelers – coachingssessie