Fiscaliteit voor dummies

Verslag en foto’s

De kracht van het netwerk werd deze avond weer eens duidelijk. Vanuit ons eigen midden was het thema fiscaliteit voorgesteld. Actan accountants verzorgde het inhoudelijke deel middels een interactieve presentatie. Actan stelde hiervoor haar kantoor beschikbaar, net als haar kennis bij monde van mr. Koen Brocken, belastingadviseur en mede-eigenaar van Actan.

Koen loodste onze members met kennis en humor door de wirwar aan regels en mogelijkheden op het gebied van fiscaliteit. Ondanks de beperkte tijd was er ruimte voor diepgang. De aanwezigen hadden zich goed voorbereid en hadden gerichte vragen waar ook voldoende aandacht aan kon worden gegeven. Al met al bleek het een interessant onderwerp waar iedereen mee te maken heeft en waar met een drankje het nodige over viel na te praten.

Het was een zeer geslaagde avond en iedereen ging naar huis met veel tips.

Bedankt LinkedMeer en Actan Accountants voor het interessante onderwerp Fiscaliteiten van gister!
(Linda)

Het was zeker interessant! En erg leuk gebracht 😉 Dank jullie wel LinkedMeer en Actan Accountants.
(Monique)

LinkedMeer en Actan Accountants, bedankt voor deze informatieve avond.
(Toos)

De aankondiging

Bij alle belangrijke beslissingen in ons leven spelen belastingen een rol.
Tijdens het kopen van een huis, je bruiloft en eventuele scheiding,  je allereerste baan en alle zakelijke onderhandelingen die daarna volgen… de belastingdienst is erbij!

‘Fiscaliteit voor dummies’, door Actan

De meeste mensen verdiepen zich slechts sporadisch in de regels en mogelijkheden. We laten ons weliswaar adviseren, maar geven toch vaak de jaarlijkse aangifte uit handen.

Deze avond geeft mr. Koen Brocken, partner van Actan Accountants & Adviseurs ons meer inzicht. Heb jij ook het gevoel dat je wel wat meer kennis wil hebben? Kom dan naar deze informatieve avond!

De onderwerpen

Het onderwerp Fiscaliteit is breed en heeft automatisch verband met veel andere zaken zoals verzekeringen. Omdat niet iedereen dezelfde vragen heeft, proberen we zoveel mogelijk onderwerpen aan bod te laten komen. Denk hierbij aan de volgende vragen.

Hoe zit het met de verschillende belasting boxen? Wat betekent een eigen zaak als je onder huwelijkse voorwaarden getrouwd bent? Hoe zit het met pensioenopbouw, verzekeringen, Wat zijn de voor- en nadelen van een auto van zaak en wat zijn de mogelijkheden voor aftrekposten?

Heb jij ook dit soort vragen? Ben jij ook zo nieuwsgierig naar alle TIPS en (legale) TRUCS? Geef je dan op voor deze informatieve avond.

PROGRAMMA 6 februari 2013

19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Workshop
22.00 uur: Afsluitende borrel

LOCATIE

Actan
Kruisweg629
2132 NB Hoofddorp
Route

KOSTEN

Kosten voor deelname bedragen € 40,- ex. btw. LinkedMeer members betalen € 20,- ex. btw.

AANMELDEN

Aanmelden kan via organisatie@linkedmeer.nl.

Over Actan

Professionele advisering en ondersteuning
Actan kan u op een breed terrein ondersteunen. Onze accountants stellen jaarrekeningen samen,controleren jaarrekeningen en verzorgen vele andere accountancywerkzaamheden. Onze belastingadviseurs en loonspecialisten verzorgen belastingaangiftes en loonadministraties en geven advies op velerlei gebied. Deskundigheid, korte lijnen en een open communicatie hebben wij hoog in het vaandel staan.
Dé accountant voor h
et MKB
Door in te zetten op kwaliteit en deskundigheid heeft Actan in de loop der jaren een uitstekende naam opgebouwd. Vele MKB’ers uit Hoofddorp en wijde
omgeving kloppen bij ons aan voor professionele ondersteuning en een eersteklas advies. Ook onze persoonlijke aanpak spreekt aan. Als klant heeft u bij ons een vaste relatiebeheerder en/of fiscaal adviseur die zich verdiept in uw bedrijf, actief met u meedenkt en u met raad en daad terzijde staat. Onze accountants en fiscalisten hebben oog voor uw bedrijf en uw activiteiten, nu én straks. Insteek van ons team is u in staat te stellen stappen te maken met uw onderneming.