Herfstborrel 2012

Verslag en foto’s

Donderdag 20 september jl. is er weer een herfstborrel gehouden. In groepjes van 5 à 6 personen werd er gedurende 2 ronden gediscussieerd aan de hand van scherpe stellingen. Soms wat overdreven en aangezet, maar altijd prikkelend met het doel een reactie van alle aanwezigen uit te lokken.

Aan de verschillende tafels werd dan ook flink gediscussieerd maar ook veel gelachen. Vooral de ontspannen sfeer en de leuke inhoudelijke thema’s zijn kenmerkend voor LinkedMeer en werden dan ook erg gewaardeerd door onze leden en niet-leden.

Deze avond werd gesponsord door ons lid Sylvia Botman van Perfect Body. Met een goedgevulde goodybag van Perfect Body en de prima service van Crown Business was het een groot succes.

———————————————

De aankondiging

Kom naar de Herfstborrel! op 20 september a.s. ism Perfect Body.

Het doel van LinkedMeer is om tijdens bijeenkomsten de verbinding tussen deelnemers tot stand te brengen. Belangrijk hierbij is dat jij je professionele persoonlijkheid durft te laten zien!


LinkedMeer daagt je uit!

Hoe is jouw werk- en denkwijze, waar liggen je sterke punten en wat is jouw drijfveer? We dagen je uit om daarvoor uit te komen tijdens deze herfstborrel. In kleine groepjes en met behulp van prikkelende stellingen kom je erachter hoe jij en anderen zich als professional profileren.

Zoals gebruikelijk starten we met koffie en thee en sluiten we af met napraten onder het genot van een borrel en hapje. Aan het eind van de avond gaan jullie naar huis met een goed gevulde goody bag van Perfect Body!

Neem een (of meerdere) introducé(s) mee, want hoe meer professionals, hoe waardevoller de avond!

De Herfstborrel wordt mede mogelijk gemaakt door Perfect Body.

PROGRAMMA 20 september 2012

19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Start netwerkrondes
22.00 uur: Afsluitende borrel

Wil je weten wie zich hebben aangemeld? Kijk dan op de Deelnemerslijst herfstborrel 2012.

LOCATIE

Crown Business Center Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

route

KOSTEN

Voor leden is de Herfstborrel € 10,- voor niet-leden € 25,- ex. btw.

AANMELDEN

Aanmelden kan via info@linkedmeer.nl.