Hou je zakelijke focus vast met NLP

Verslag en foto’s

Deze avond stond in het teken van doelen. Marian vroeg om een doel/zakelijke focus te specificieren volgens de NLP-vormvoorwaarden. Met behulp van een schaal van 1 tot 10 kon je zelf bepalen waar je nu staat in het behalen van het doel. Door je stap 10 te visualiseren werd snel duidelijk wat de eerste stap is die je nu kunt zetten om dat einddoel te bereiken. Door hier doelgericht, maar ook flexibel aan te werken, weerhoudt niets je er meer van om je focus te behouden en te bereiken wat jij wilt!

Na afloop van de boeiende avond was er uiteraard voldoende gelegenheid na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor het eerst konden wij ‘s avonds gebruik maken van de gastvrijheid van Crown Business Center. Hartelijk dank voor de uitstekende verzorging!

————————————————-

De aankondiging

Herken je dat? Je hebt je doel gesteld en weet precies hoe je dat gaat behalen. Vol goede voornemens ga je hier recht op af, maar dan…

Laat je je toch afleiden van je doel door externe gebeurtenissen die je niet voorzien had. Je focus op het doel neemt af en daarmee ook de resultaten die je wilde behalen. Leer in deze workshop (met duidelijke focus) hoe het anders kan!

Met behulp van NLP leren we onze focus te behouden.

Deze interactieve workshop wordt gegeven door Marian Huysser-Verschuren van De Essentie. De deelnemers gaan aan de slag met de volgende vragen.

  • Wat is je zakelijke doel?
  • Wat heb je hiervoor nodig?
  • Mag je van jezelf focussen?
  • Je hebt je focus vastgesteld. Hoe behoud je die?

PROGRAMMA 11 juni 2012

19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Workshop
22.00 uur: Afsluitende borrel

OVER DE TRAINER

Na een carrière van 19 jaar in de luchtvaart besloot Marian haar focus te verleggen. Ze verdiept zich in NLP en volgt de opleiding NLP Practicioner. Na deze opleiding volgen er nog meer relevante opleidingen.

Inmiddels heeft ze het 5-jarige jubileum van haar eigen praktijk De Essentie gevierd.

De missie van Marian: “Mensen in hun proces begeleiden, te ontdekken wat ze werkelijk willen, waar ze echt gelukkig van worden. Vervolgens zetten zij het om in daden. Dat vind ik het mooiste wat er is!”

LOCATIE

Crown Business Center Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN  Hoofddorp
route

KOSTEN

Voor leden is deze themabijeenkomst € 20,- voor niet-leden € 40,- ex. btw.

AANMELDEN

Aanmelden kan via info@linkedmeer.nl.