Houd jij alle ballen hoog?

WorkLife balance special ism SKON

Op woensdag 31 oktober 2012 organiseert LinkedMeer in samenwerking met SKON een speciaal thema: “Houd jij alle ballen hoog?” De avond wordt gehouden bij kinderopvang De blauwe Gans in Hoofddorp.

Werk en privé goed in balans houden is lastig en blijft daarom een actueel aandachtspunt.  Zeker als werkende ouder moet je heel wat ballen in de lucht houden.  Je jongleert met planningen en springt van de ene rol in de andere. Deze workshop geeft inzicht in de dagelijkse realiteit versus persoonlijke wensen en keuzes.

Jennefer Boskeljon – van Doen Coaching – geeft voorbeelden, maar laat de deelnemers ook zelf het een en ander invullen waardoor ze meer inzicht krijgen in hun eigen handelingen en keuzes. Waar krijg je energie van en wat kost je energie? Deze avond is voor zowel SKON ouders, LinkedMeer leden als andere geïnteresseerden.

PROGRAMMA 31 OKTOBER 2012

19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Workshop
22.00 uur: Afsluitende borrel

Over de trainer

Jennefer Boskeljon (1973) is getrouwd en moeder van twee dochters. Zij heeft ruim 16 jaar werkervaring als directiesecretaresse, management assistent en recruiter in een professionele werkomgeving. Na de opleiding van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers, is ze gestart met DOEN! Professional Organizing & Coaching.

Jennefer leert haar klanten te plannen en organiseren en keuzes te maken. Hiermee helpt ze haar klanten om niet alleen te presteren op het werk, maar ook voldoende tijd en aandacht over te houden voor gezin, sociale activiteiten, hobby’s en sport.

LOCATIE

SKON
Wormerstraat 25
2131 AX Hoofddorp
Route

KOSTEN

Deelname voor SKON ouders en LinkedMeer leden is € 10,- ex. btw. Voor overigen € 15,- ex. btw.

AANMELDEN

Aanmelden kan via organisatie@linkedmeer.nl. Geef bij aanmelding aan of je klant van SKON of lid van LinkedMeer bent.