Kom naar de Herfstborrel 2013!

En presenteer in vogelvlucht de essentie van jouw zakelijke activiteiten.

Powerful netwerken

Met de runway aan onze voeten netwerken. Dat doen we op 12 september 2013 bij het Schiphol Airport Meeting Centre.

In deze bruisende en actieve omgeving met uniek uitzicht geven we de aanwezigen de gelegenheid om zichzelf te presenteren. Dit keer niet middels de standaard elevator pitch, maar we gaan een stapje verder met korte POWER presentaties. Daarbij dagen we je uit om na te denken over het waarom en hoe achter jouw zakelijk handelen. Wat is het unieke aan de manier waarop jij je professie uitoefent?

Wil jij deze avond gebruiken om jezelf en je bedrijf/beroep echt te profileren? Meld je dan aan voor de herfstborrel. We sturen je met onze bevestiging het document voor de POWER presentatie. Je kan dan later beslissen of je deze voor de groep wilt presenteren*.

*) Wij willen zoveel mogelijk aanwezigen hun POWER presentatie laten geven. Afhankelijk van de interesse hiervoor en de grootte van de totale groep krijg je de gelegenheid om voor iedereen, dan wel een gedeelte van de groep de presentatie te houden.

Programma

19.30 – 20.00 uur: Ontvangst met koffie
20.00 – 20.10 uur: Welkom door LinkedMeer en Regus
20.10 – 21.40 uur: POWER presentaties
21.40 – 22.30 uur: Netwerkborrel
22.30 uur: einde

LOCATIE

De herfstborrel vindt plaats in het Schiphol Airport Meeting Centre van Regus. Regus biedt diensten aan die voor onze members en relaties waardevol kunnen zijn. Deze avond ervaar je niet alleen de Regus sfeer, maar kan je ook kennis opdoen van de mogelijkheden.
Met de auto
Wil je met de auto naar het Schiphol Airport Meeting Centre komen, dan kan je parkeren tegenover het gebouw op P2. De kosten voor de avond zullen dan rond de € 20,– liggen.
Met het openbaar vervoer
De locatie is goed te bereiken met het Openbaar vervoer. Vanaf het station in Hoofddorp vertrekt er elke 5 à 10 minuten een bus (Lijn 300) naar bushalte Havenmeesterweg op Schiphol, vlak voor het gebouw. Kijk voor je ideale verbinding op www.9292.nl.

KOSTEN

Kosten voor deelname bedragen € 25,- ex. btw. LinkedMeer members betalen € 10,- ex. btw.

AANMELDEN

Aanmelden kan via organisatie@linkedmeer.nl.
————————————————————————————————————————–

Over Regus

Regus Business LoungeNaast vaste kantoor- en vergaderruimtes, heeft Regus ook flexibele oplossingen. Als u geen vaste werkplek nodig heeft, of als u voor uw baan vaak moet reizen, dan zijn de Regus Business Lounges iets voor u.
Geniet van de rust en de ondersteuning, die grand cafes en hotels niet kunnen bieden, in een Business Lounge van Regus.
  • Comfortabele, goed uitgeruste werkplekken op wereldwijde locaties
  • Specifieke ondersteuning van administratieve teams
  • Netwerk mogelijkheden met gelijkgestemde professionals of extra privacy in een Regus Thinkpod
  • GRATIS WiFi
  • GRATIS koffie en thee
  • Print / scan / kopieer faciliteiten
Gewoon binnengaan en werken; het is net zo gemakkelijk als het door de kaartlezer halen van uw Businessworld lidkaart en gaan zitten.