Ledenspecial 2012

Verslag en foto’s

Bekijk de foto’s >>

Met een welkomstprosecco, aangeboden door Maureen Duin van Druivenstok, werden de leden van LinkedMeer welkom geheten op de ledenspecial op donderdagavond 22 november jl. bij Gusto d’Italia. Roset had aangeboden een workshop te geven aan onze leden met als thema Italiaans eten en Italiaanse hapjes. In kleine groepjes werden leden naar de keuken gehaald om daar onder de bezielende leiding van Roset uitleg te krijgen over: marineren, snijtechnieken en het zelf klaarmaken van enkele gerechten. Doordat de opkomst enorm was, meer dan 80% van de leden was aanwezig, was het helaas niet mogelijk allemaal tegelijkertijd uitleg te krijgen. Dit had tot gevolg dat er uitgebreid tijd was voor een nadere kennismaking.

LinkedMeer zou LinkedMeer niet zijn, als er niet ook wat leuke momentjes in de avond verwerkt zijn. Allereerst kregen alle leden van Brenda de Jong, van Pre-press copy & partners een eigen schort met het logo van LinkedMeer erop. Daarna werd Brenda zelf ook even in het zonnetje gezet. Zij heeft dit jaar veel bijgedragen aan LinkedMeer en werd Lid van het Jaar. Later op de avond konden de leden meedoen met een quiz:

1) Hoeveel leden heeft LinkedMeer en

2) Hoeveel aanwezigen zijn er gedurende het afgelopen jaar bij alle bijeenkomsten geweest.

De antwoorden liepen behoorlijk uiteen van 40 leden tot 250 leden en van 9 aanwezigen tot 1250 aanwezigen. Ook nu zit de waarheid in het midden. De gelukkige winnaar van de quiz was Linda Schuwer, van Lindas Visagie en ls interimfinance. Zij won een handbeschilderde pastaschaal, versierd met een Toscaans landschap van Ingrid Verhoef van Bien Deco. Op een betere plek had de schaal niet kunnen komen, aangezien Linda komende zomer in Toscane gaat trouwen.

Na het eten van enkele bekende en onbekende gerechten, werd de avond afgesloten met een LinkedMeer flesje. Hierin konden alle leden een wens voor hun bedrijf doen voor 2013. We zijn benieuwd of alle wensen uit gaan komen. De goodybag bij vertrek maakte de avond compleet.

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door Gusto d’Italia.

Verder bedanken we Druivenstok voor het welkomstdrankje, Prepress Copy Partners voor de schorten, Biendeco voor de pastaschaal en WebEnFoto voor de foto’s.

De aankondiging

Ondertussen bestaan we alweer 3 jaar en tijdens de Ledenspecial 2012 willen we het contact met onze leden graag versterken in een intieme en sfeervolle setting.

De avond

We hebben een leuk, interactief programma en gaan genieten van heerlijk eten en drinken in goed gezelschap.
Bij Gusto D’Italia volgen we een kookworkshop onder de bezielende leiding van gastvrouw en ‘kookgek’ Roset.
We krijgen informatie over de ingrediënten en leren ‘op zijn Italiaans’ te marineren. Daarnaast worden er verschillende snijtechnieken besproken. Nadat we zelf een gevarieerd aantal gerechten hebben bereid, gaan we met zijn allen aan tafel.

Er is meer dan voldoende eten, dus kom met een lege maag!

Een paar tips

Uiteraard zijn er voor iedereen voldoende messen en snijplanken aanwezig. Maar voor het oefenen van de verschillende snijtechnieken, is het prettig om  je eigen, favoriete mes en snijplank mee te nemen.

Feestelijke kleding stellen we zeer op prijs. Houd er alleen wel rekening mee dat kwetsbare materialen tijdens het koken niet handig zijn. Hetzelfde geldt voor hoge hakken. Neem voor de zekerheid een keukenschort en een extra paar schoenen mee voor tijdens het koken.

Programma

18.00 – 18.20  Ontvangst
18.20 – 18.50  Welkomstwoord, voortbestaan LinkedMeer en plannen 2013
18.50 – 22.30  Aanvang workshop met aansluitend diner
(met tussendoor nog wat leuke verrassingen)

Locatie

Gusto D’Italia
Kruisweg 947
2132 CD Hoofddorp
Route

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Gusto D’Italia – Roset
Het welkomstdrankje wordt aangeboden door Druivenstok – Maureen Duin

Ben je geen lid van LinkedMeer, maar wel geïnteresseerd in de Ledenspecial? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.