Memberspecial 2013

Dit jaar staat de Memberspecial in het teken van het Spaanse temperament.

We starten de avond met een Spaans tapasbuffet. Daarna staan we kort stil bij het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2014.

Na dit wat officiële gedeelte laat Mirjam Venhuizen ons kennismaken met het spaanse temperament. Als de temperatuur voldoende is gestegen, is er weer tijd voor een drankje en kan iedereen verder bijpraten.

Programma

18.30 uur: Ontvangst
19.00 uur: Start tapasbuffet
20.15 uur: Officiële gedeelte
20.45 uur: Palmas workshop door Mirjam Venhuizen
21.30 uur: Borrel
22.30 uur: Einde

Locatie

‘De Burgemeester’
Burgemeester Pabstlaan 10
2131 XE  Hoofddorp

R.S.V.P.

In verband met de organisatie en inkoop voor deze avond ontvangen we graag bericht van je komst, of van het feit dat je verhinderd bent.

Dress tip

Voor wie het niet kan laten; trek je rode jurk, jasje en/of sjaaltjes uit de kast…. Combineer het met zwart of wit voor een spaanse accent!

Goodybag

Een leuk gevulde goodybag blijft een gewaardeerd cadeautje. Heb jij voor de andere members een leuke eindejaarsattentie? Laat het ons weten!

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor de members van LinkedMeer, zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Ben jij nog geen member, maar wil je wel graag bij deze bijeenkomst zijn? Word dan nú member voor het jaar 2014, dan kan je voor slechts € 15,- de LinkedMeer MemberSpecial bijwonen!

Klik hier en we nemen binnenkort contact met je op.