Let’s talk numbers! – een workshop voor zakelijke groei

Verslag

Regus Business Lounge, Amstelveen City

De bijeenkomst vond plaats bij Regus Schiphol Airport Tetra. De LinkedMeer aanwezigen werden ontvangen in het nieuwe lounge gedeelte waar we een toelichting kregen op de diensten die Regus te bieden heeft.

De workshop


Daarna introduceerde Marianne Woolwich de aanwezigen in de numerologie. Wat betekenen onze geboortegetallen en wat kunnen we hieruit leren? De aanwezigen ervoeren dat deze materie verre van ‘zweverig’  is maar het juist mogelijk maakt om dingen heel concreet te benoemen. Daarin had de nuchterheid en deskundigheid van Marianne natuurlijk een groot aandeel. Als voorbeeld koos Marianne een voor ons allen bekende persoon; onze nieuwe koningin Maxima.

Na nog een korte uitleg over het berekenen van je eindgetal kon iedereen zelf haar eigen geboortegetal berekenen. Vrijwilligers die bereid waren hun getal te delen, kregen ter plekke inzicht in wat dit nummer onthult. Heel persoonlijk en zeer verschillend waren de dingen die naar voren kwamen. Maar wel met een aantal overeenkomsten; herkenning, verbazing en direct inzicht. Soms is het moeilijk een vrijwilliger te vinden, maar in dit geval wilde iedereen graag meer weten over haar getal.
Als uitsmijter berekende Marianne nog de nummers van het ‘team’ Beatix – Maxima. Heel bijzondere cijfers waar Marianne helemaal enthousiast van werd. Een sterk, aanvullend team, perfect geschikt voor hun functies!
Wellicht is deze avond niet iedereen individueel volledig aan bod gekomen. Daaruit blijkt wel dat numerologie, mits deskundige toegepast, je veel inzicht kan verschaffen. Wij raden iedereen een consult aan!

De aankondiging

“Hoe de cijfers van een geboortedatum inzicht kunnen geven”

Wie ben je?

Als werkende vrouw ontwikkel je jezelf constant. Vaak leggen we hierbij de nadruk op praktische zaken. We ontwikkelen onze capaciteiten en optimaliseren onze manier van werken. Maar wie zijn we nu werkelijk?

Is dit een vraag die je jezelf ooit gesteld hebt, wie jij bent? Sta je er ooit bij stil waarom je met de ene persoon beter kan opschieten dan met de andere? Wat weet je over je talenten en benut je ze? Met numerologie kan je antwoord krijgen op al deze vragen.

De workshop

De workshop ‘Let’s talk numbers’ is een eerste kennismaking en toont je de kracht van numerologie. Het inzicht dat je krijgt is een grote boost voor je zakelijke groei!

Aan de hand van je geboortedatum kun je veel inzicht in jezelf krijgen. Klinkt je dit eigenlijk te zweverig? Reden temeer om je  op te geven! Want kennis van jouw nummers kan je zowel privé als zakelijk een enorm toegevoegde waarde bieden. Iets waar coach Marianne Woolwich je zeker van zal overtuigen! Zet de eerste stappen in deze eeuwenoude leer van Pythagoras en er zal een wereld voor je open gaan.

Locatie:

Regus Transpolispark
Siriusdreef 17-27
2132 WT  Hoofddorp

Programma:

19.30 – 20.00 uur             Ontvangst met koffie
20.00 – 22.00 uur             Workshop ‘Let’s talk numbers’
22.00 – 22.30 uur             Afsluitende borrel

Kosten

Kosten voor deelname bedragen € 40,- ex. btw. LinkedMeer members betalen € 20,- ex. btw.

Aanmelden

Aanmelden kan via organisatie@linkedmeer.nl.

Over de coach

Marianne Woolwich, van Diamond Bridge Initiative,  heeft een actieve counselling en coaching praktijk in Haarlem voor zowel de zakelijke- als particuliere sector. Als bedrijfscoach coach werkt zij voor verschillende organisaties en biedt ondersteuning bij o.a. IRO trajecten, counselling, teambuilding en change management en geeft zij workshops en cursussen. Voor de particulier sector biedt zij coaching, counselling en workshops.
Bovendien reist Marianne regelmatig naar Engeland en Italië om workshops en cursussen te co-faciliteren.
Numerologie gebruikt Marianne geregeld als een van de verschillende methodes voor coaching als counseling. Zowel privé als zakelijk, zowel voor het individu als voor een team.