Memberspecial 2014

Dit jaar bevindt de Memberspecial zich in winterse sferen.

We zijn op 20 november exclusief te gast bij tuincentrum Global Garden in Zwaanshoek.

Winters buffet

We starten de avond met een passend drankje en heerlijk winters buffet. Daarna staan we kort stil bij het afgelopen jaar.

Ludieke workshop “Denken als een man”

Hierna is het tijd voor een luchtige workshop met de titel “Denken als een man”. Aangezien je als zakenvrouw in een mannenwereld leeft, kun je nogal eens tegen mannenzaken oplopen. Mannen lijken vaak ongevoelig, denken te snel in oplossingen, willen vooral scoren en overdrijven vaak over hun behaalde prestaties. Nogal zwart-wit geschetst denk je nu? Wellicht.

In deze workshop gaan we verschillende spelvormen en improvisaties doen om in de belevingswereld van de man te duiken. Deze workshop wordt gegeven door Wouter Braaf.

Wellicht heb je hem al eens gezien als zanger en acteur in het theater (in musicals als Ciske de Rat, Rembrandt of Soldaat van Oranje) of op televisie (in o.a. ONM of SpangaS), maar eigenlijk is hij opgeleid tot Bachelor in the Art of Theatre in Education. Daarom werkt hij al 8 jaar als senior trainingsacteur – de perfecte combinatie van ‘acteren en mensen iets leren’.

en dan… is het tijd voor private shopping!

Na de workshop is er tijd voor een drankje en kan iedereen verder bijpraten. Tevens is er dan gelegenheid om op de prachtig versierde kerstafdeling van Global Garden – die bij hoge uitzondering geopend is voor de LinkedMeer VIP-members – de nodige kerstinkopen te doen.

Programma

18.30 uur: Ontvangst
19.00 uur: Start buffet
20.00 uur: Korte terugblik op 2014
20.15 uur: Workshop “Denken als een man” door Wouter Braaf
21.15 uur: Borrel en gelegenheid tot kerstshoppen
22.30 uur: Einde

Locatie

Global Garden
Hillegommerdijk 554
2136 KX Zwaanshoek

R.S.V.P.

In verband met de organisatie en inkoop voor deze avond ontvangen we graag uiterlijk 16 november bericht van je komst, of van het feit dat je verhinderd bent.

Goodybag

Een leuk gevulde goodybag blijft een gewaardeerd cadeautje. Heb jij voor de andere members een leuke eindejaarsattentie? Laat het ons weten!

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor de members van LinkedMeer, zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.