PERSONAL BRANDING

Personal branding is een creatief proces.

Dat is wel duidelijk geworden tijdens de WorkShop Personal Branding die Sippy Zwalua en Marion Weber op 16 juni gaven.

Onze gastvrouw was José Vis-Warmerdam van Rozen & Radijs in Burgerveen. José kon vanuit de praktijk vertellen hoe belangrijk het is om een goed persoonlijk merk, zoals Rozen & Radijs, te hebben.

Tijdens de WorkShop werd vooral duidelijk dat je personal brand dicht bij jezelf moet liggen: wat voor jou gewoon is, is voor een ander misschien heel bijzonder. Vraag jezelf af wat jouw doelen zijn. En vraag een ander waarom hij of zij graag bij jou komt. En natuurlijk is het ook heel belangrijk om te weten wat je klant wil. Schroom daarom niet om het te vragen! Al deze input helpt je om jouw persoonlijke merk te creëren en uit te dragen. Als je eenmaal je personal brand gevormd hebt, vat het dan samen in een korte, actieve zin. Die zin kun je in al je uitingen gebruiken. Uit de vragen die gesteld werden, bleek ook dat het niet altijd eenvoudig is: hoe combineer je bijvoorbeeld in één LinkedIn-profiel zowel je creatieve ambitie als je zakelijke ambitie? Of moet je er dan bijvoorbeeld voor kiezen om twee profielen aan te maken? De meningen hierover varieerden. Dit illustreerde nog eens hoe persoonlijk een personal brand is!

De avond werd geopend met de LinkedMeer-Estafette. Het LinkedMeerMember met het estafettestokje krijgt de gelegenheid om zichzelf en haar onderneming te presenteren. Deze keer deed Marjon Middelkoop-Huiskens van Vortho dit. Zij heeft ons uitgelegd wat zij als orthomoleculair deskundige doet en hoe zij in dit vakgebied is terecht gekomen. Marjon maakt gebruik van individuele voedingsplannen die helpen bij gewichtsverlies en de hormoonhuishouding reguleren. Marjon heeft het estafettestokje doorgegeven aan Corine Diek van Diek Professional Organizing. We horen haar verhaal graag tijdens de volgende themabijeenkomst!

Omdat Rozen & Radijs zo’n bijzondere locatie is, wilden we natuurlijk graag meer horen over het bedrijf. José heeft het verhaal van het familiebedrijf enthousiast verteld en ons een rondleiding gegeven: een tropische tuin, de rozentuin en natuurlijk de winkel met allerlei artikelen die bij Rozen & Radijs passen. Een aantal Members weet de weg naar Rozen & Radijs inmiddels goed te vinden.

Traditiegetrouw werd de avond afgesloten met een borrel waarbij nog uitgebreid nagepraat werd over het onderwerp van de avond.