Walking netwerk dinner met Vrouw & Zaak Bollenstreek

Verslag

Zeker 70 ondernemende vrouwen van de netwerken LinkedMeer en Vrouw & Zaak Bollenstreek hadden zich aangemeld voor het Walking netwerk-dinner. Een zwoele avond, heerlijke wijn, 6 verrassende gangen en enthousiaste aanwezigen; alle voorwaarden voor een geslaagde avond waren aanwezig.

De besturen van LinkedMeer en Vrouw & Zaak Bollenstreek openden samen de avond.

Coco Meeldijk, bestuursvoorzitter van Vrouw & Zaak, heette de groep welkom. Zij meldde in haar welkomstwoord hoezeer zij het initiatief voor de gezamenlijke bijeenkomst waardeerde. Gwen Arendsen van LinkedMeer dankte de heren van Het Oude Dykhuys voor de hartelijke ontvangst en de dames van beide netwerken die de avond hadden georganiseerd. Daarna benadrukte zij dat netwerken vooral betekent je open stellen voor anderen. Zij nodigde de deelnemers uit om de avond anderen te vragen naar hun hulpvraag.

Hierna hielden 7 van de leden van beide netwerken hun elevator pitch op de rode stip. Gedurende 1 minuut, die in tijd werd bijgehouden, introduceerden zij kort en bondig zichzelf en hun zakelijke activiteiten.

Na het officiële gedeelte was er ruimschoots tijd en ruimte om nader met elkaar kennis te maken. De grote opkomst, het lekkere menu, de mooie locatie met terras en de bijzonder goede weersomstandigheden maakte de avond tot een groot succes.

Het was een mooie en zinvolle netwerkavond die wellicht nog eens herhaald zal worden.

De aankondiging

Op dinsdag 18 juni a.s. brengen we de members van LinkedMeer samen met de leden van het Zuid-Hollandse netwerk Vrouw & Zaak Bollenstreek. Samen beschikken we over een grotere groep en kunnen we van beide kanten kennismaken met nieuwe contacten.

Let op: Deze bijeenkomst valt op dinsdag 18 juni en vervangt het geplande thema van woensdag 19 juni.

Walking dinner bij Het Oude Dykhuys te Lisserbroek

De avond vindt plaats in Lisserbroek bij het gerenommeerde restaurant Het Oude Dykhuys.

André Geerlings opent de deur van zijn restaurant exclusief voor ons gezelschap en chef-kok Arjen van Dijk serveert een mooi menu van diverse gangen in de vorm van een Walking dinner. Door het dinner zo te presenteren is er voldoende gelegenheid om veel mensen te spreken. Er is geen programma zodat iedereen ongestoord kan netwerken.

Aanmelden

Uiteraard hopen we op grote belangstelling voor deze bijeenkomst, maar er is beperkte ruimte. Members van LinkedMeer genieten tot 3 juni a.s. voorrang bij inschrijving. Daarna worden de aanmelding op volgorde van binnenkomst bevestigd. De aanmeldingen zijn pas definitief als de betaling uiterlijk 13 juni binnen is.
Laat ons bij je aanmelding weten als je een allergie hebt voor bepaalde voeding of bestanddelen, dan geven wij dit door.
Meld je meteen aan via organisatie@linkedmeer.nl.

Kosten

Kosten voor deelname bedragen € 35,- ex. btw.
LinkedMeer members betalen € 25,-* ex. btw.
Prijzen zijn gebaseerd op de kosten voor het diner en drankjes tot 22.00 uur.
*) LinkedMeer draagt voor haar members mee in de kosten.
Let op; in verband met de reserveringen zijn we genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen wanneer je je aanmelding na 13 juni annuleert.

Programma

18.00 – 18.30 uur             Ontvangst
18.00 -18.30 uur               Elevator pitches (3-5)
19.00 – 22.00 uur              Walking diner
Wil jij een Elevator pitch voor de gehele groep houden, laat het ons weten.
Op een ‘visitekaartjes tafel’ kunnen aanwezigen een aantal kaartjes achterlaten. Dit geeft iedereen de gelegenheid om een kaartje mee te nemen van vrouwen die je niet persoonlijk hebt kunnen spreken. Gezien de grootte van het gezelschap biedt de tafel geen ruimte voor flyers en dergelijke.

Locatie

Restaurant “Het Oude Dykhuys”
Lisserdijk 567
2165 AL Lisserbroek