Verbeter je prestaties met gezonde voeding!

Wist je dat gezonde voeding een positieve invloed heeft op je prestaties? Maar wat is gezonde voeding? Op internet lees je heel veel verschillende meningen. Iedereen is uniek en heeft zo zijn eigen behoeftes. Maar iedereen heeft wel goede bouwstenen nodig. Maar wat zijn nou de juiste bouwstenen in voeding? Wat doen snelle suikers met je lichaam? Welke vetten zijn goed? Hoeveel eiwitten heb je nodig en waarom? Hoeveel moet je eten en hoe vaak? Marjon Middelkoop licht in deze workshop een tip van de sluier en geef antwoord op deze vragen. Ook zal zij ingaan op het belang van een goede neurotransmitterwerking. Zijn deze stoffen niet op orde, dan levert dit mindere (fysieke en mentale) prestaties. In de lezing die Angélique en Birgitta op 22 februari 2018 gaven, werd dit onderwerp al kort aangekaart. Marjon zal dieper ingaan op vier zeer belangrijke neurotransmitters en laten zien wat er gebeurt als deze niet optimaal functioneren aan de hand van mooie voorbeelden uit de praktijk.

Programma
18:30 uur    Ontvangst met koffie/thee
19:00 uur    Start programma
19:30 uur    Verbeter je prestaties met gezonde voeding!
21:00 uur    Afsluiting en borrel

Kosten
Voor Members van LinkedMeer is deze avond gratis. Ben je geen Member van LinkedMeer maar wil je deze avond kennis komen maken met LinkedMeer, dan ben je ook van harte welkom. Je betaalt dan € 25 (excl. btw). Bevalt de kennismaking met LinkedMeer je, dan zien we graag dat je ook Member wordt!

Aanmelden
Kom je naar ‘Verbeter je prestaties met gezonde voeding’? Dan zien we je aanmelding graag vóór 5 april 2018 tegemoet via info@linkedmeer.nl.

Over de trainer:
Orthomoleculair therapeut Marjon Middelkoop helpt mensen met gezondheidsklachten door middel van een inventarisatie van hun voedings- en leefstijl.

Veel mensen kampen met vage gezondheidsklachten en komen in de reguliere geneeskunde niet verder in het vinden van een oplossing. Marjon helpt hen met het voedingsplan van Metabolic Balance: aan de hand van 35 bloedwaardes wordt een persoonlijk voedingsplan gemaakt waarmee gezondheidsklachten kunnen verminderen of verdwijnen en waarbij je je veel energieker gaat voelen. Ze leert mensen een nieuwe manier van eten aan waardoor je stopt met tussendoor snaaien en waarbij je lichaam je zelf laat weten wat wel of niet goed is. Ze past dit programma zelf al jaren met succes toe in haar eigen leven en is daardoor ben ik gezonder én slanker dan een aantal jaar geleden!.

SaveSave

SaveSave