Members Only: Hoe kom ik aan klanten?!

Op dinsdag 23 mei 2017 zijn de Members van LinkedMeer uitgenodigd voor een ‘Ondernemers Klankbordbijeenkomst’ door Z Groep Marketing. De Members ontvangen hier bericht over. Het thema van deze avond: ‘Hoe kom ik aan klanten?!

Onder begeleiding van marketingstrateeg Friedo Tamara, maken we een reis, met jou als ondernemer, naar jouw ideale klant. Hoe pak jij dat aan? Wat heb je nodig? En, hoe doen andere ondernemers dat nou? Door met elkaar te klankborden en kennis te delen, kom je vaak tot verrassende oplossingen, die waardevol zijn bij het aantrekken van nieuwe klanten. En denk ook aan je huidige klanten! Hoe maak je die (weer) enthousiast?

Een avond dus die zorgt voor nieuwe kansen, waarbij het contact onderling intensiever wordt en je een kijkje neemt in de keuken van een marketingstrateeg. 

Ben je geen Member van LinkedMeer, maar wil je wel naar deze avond komen? Meld je dan aan als LinkedMeer Member! Een lidmaatschap kost slechts € 100 (ex btw) per jaar en daarvoor heb je altijd voordeel ten opzichte van niet-Members. Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@linkedmeer.nl