Geheimen van prijsonderhandeling

 

OnderhandelenHeb je een of meerdere gesprekken gevoerd voor een leuke, nieuwe opdrachtgever, dan vóel je de vraag al aankomen: “Wat kost het?” Tja, en wat doe je dan…. Niet over de prijs praten is geen optie. Geef je je prijs en als de opdrachtgever niet akkoord is, is het dan einde oefening of begint het spel dan? Onderhandelen is een vaardigheid die is te leren en daar maken we tijdens deze netwerkavond een start mee.

Waarom is onderhandelen zo belangrijk?
Met een goede onderhandeling schep je voorwaarden waaronder je succesvol(ler) kunt zijn. Het zorgt voor een evenwichtige deal waar beide partijen tevreden over zijn. En hoe fijn is het als je wat zelfverzekerder bent in trajecten over prijsonderhandeling? Een goede onderhandeling kan je niet alleen in je professionele leven meer opleveren, of het nu bij verkopen of inkopen is, óók privé zijn de tips over een goede onderhandeling waardevol.

In de workshop leert Jeanette de Haas ons hoe we prijsonderhandelingen succesvol naar de hand kunnen zetten. Ze geeft veel tips en trucs en we gaan ook zelf aan de slag met een oefening. Kortom, het wordt een leerzame avond!

Jeanette de Haas

Over Jeanette de Haas
Voor Jeanette was onderhandelen in haar werk voor grote bedrijven als Shell, KPNQwest en de Telegraaf Media Groep bepalend voor het succes in haar werk. Alleen was ze zich daar lange tijd niet van bewust. Eenmaal werkzaam als inkoper bemerkte ze hoe belangrijk onderhandelen als vaardigheid is. Sinds enkele jaren werkt Jeanette als zelfstandige en deelt zij haar kennis, tips en vaardigheden in trainingen en coacht ze individuen.

 

Het programma
19:15 uur – 19:30 uur Ontvangst met koffie/thee
19:30 uur – 20:00 uur Welkom en LinkedMeer Estafette
20:00 uur – 21:30 uur Workshop door Jeanette de Haas
21:30 uur – 22:15 uur Netwerkborrel

Locatie
We zijn te gast bij ING Bank N.V. aan Burgemeester Van Stamplein 82 in Hoofddorp. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, onder andere de parkeergarage onder winkelcentrum De Vier Meren.

Kosten
Voor members van LinkedMeer kost de avond € 10,- (inclusief btw). Niet-members betalen € 25,- (inclusief btw). Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 9 oktober 2015, daarna helaas niet meer.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de workshop via e-mail of via Facebook.