Digitale Zoombijeenkomst: Met gemak op social media

Digitale zoom bijeenkomst ‘Met gemak op social media’

donderdag 15 oktober 2020 door Marjolein Hettinga. 

Veel ondernemers willen wel vaker zichtbaar zijn op social media, maar ze weten niet zo goed hoe. Waar begin je? Wat zet je erop? Hoe zorg je dat het geen dagtaak wordt? En vaak zit daar nog een onderliggende reden bij. Angst voor reacties: wat zullen anderen wel niet ervan denken, wie zit er op mijn berichten te wachten, straks reageert er niemand, etc. 

In de workshop ‘Met meer gemak op social media’ wil ik deze drempels weghalen. Ik ga je laten zien dat social media makkelijker kan. Hoe je zichtbaar wordt op een manier die hij je past en niet ‘verkoperig’ voelt. Ik laat zien hoeveel je op social media kan bereiken, ook al heb je maar een uurtje per week over. Ook krijg je praktische handvatten om te beginnen. Theorie is leuk, maar ik wil vooral dat je in actie komt. Leg pen en papier klaar want met een korte oefening heb je aan het eind van de avond in ieder geval je social media planning voor de eerste week af.   

Aan het einde van de workshop verloot ik een exemplaar van mijn 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender t.w.v. 37 euro. Daarmee hoeft ‘geen inspiratie’ nooit meer een reden te zijn om jezelf niet te laten zien.

Hartelijke groet, 

Marjolein

Programma 15 oktober 2020

  • 19.15 uur Inchecken op de Zoommeeting.
  • 19.30 uur Opening
  • 19.35 uur  Debby Albers over haar nieuwste roman Vrede de heilige missie van Sophie
  • 19.50 uur Marjolein Hettinga, Communicatiehelpdesk workshop. 
  • 20.00 uur Pauze en uitloop
  • 21.15 uur  Netwerken in kleine groepjes via Break out Rooms
  • 21.30 uur Afsluiting

Kosten

Voor de deelnemende members zijn geen kosten aan deze Zoommeeting verbonden. Niet members betalen € 10,00 (je ontvangt hiervoor een nota)

Aanmelden

We zien je aanmelding graag tegemoet via info@linkedmeer.nl

Vlak voor aanvang van de meeting zal de aanmeldingslink naar je verzonden worden.

 

Je bent van harte welkom!

 

   

Lees nog meer…