Themabijeenkomst ‘werk slimmer, niet harder’

HET PROGRAMMA

Datum: 23 mei 2019.

  • 19.30 uur Ontvangst met koffie en thee
  • 19.45 uur Welkom en presentatie Inge over Kindercentrum Babbels.
  • 20.00 uur Workshop Jennefer over Werk niet harder maar slimmer.
  • 21.45 uur Netwerken en napraten met een drankje.
  • 22.15 uur Einde

LOCATIE

Kindercentrum Babbels 
Hammarskjöldstraat 230a
2132 VN Hoofddorp

KOSTEN

€ 10,00 ex BTW voor members

€ 15,00 ex BTW voor introducees 

Je ontvangt hiervoor een nota. 

Van elke aanmelding gaat € 2,50 in de donatiepot van ons goede doelen project Adamas. 

AANMELDEN

Aanmelden kan via info@linkedmeer.nl.

OVER DE WORKSHOP

Tijdens deze workshop denk je als deelnemer na over de manier waarop je jouw tijd besteedt en jouw prioriteiten. Stoorzenders en persoonlijke valkuilen worden in kaart gebracht. Daarnaast ontvang je veel waardevolle tips en trucs om je eigen werkplek en werkdag efficiënt te kunnen indelen. Je leert waar een prettige werkstructuur aan moet voldoen om optimale controle, overzicht en gemoedsrust te verschaffen. Na de workshop ga je direct zelf aan de slag aan de hand van een persoonlijk actieplan. Het resultaat? Meer overzicht, minder stress en nóg meer werkplezier!

OVER DE TRAINER

Jennefer Boskeljon is een bedreven coach en trainer op het gebied van slim werken, persoonlijke effectiviteit en werkplezier. Haar doel is om werkend Nederland niet alleen efficiënter, maar ook succesvoller én gelukkiger te maken. Het afgelopen decennium heeft zij honderden professionals in heel veel verschillende organisaties geholpen om slimmer te werken en betere resultaten te behalen.

Jennefer is ervan overtuigd dat zij ook jou kan helpen om meer succes, flow, plezier en geluk te ervaren in je werk en je leven!