Brenda de Jong-van Groenigen – Copy Partners

Met meer dan 20 jaar ervaring ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit afdrukken!

Al op jonge leeftijd is het drukkerij-vak er al met de paplepel ingegoten. Thuis werd er aan de keukentafel, met mijn ouders, altijd gesproken over de inhoud van de kranten en bladen die mijn vader drukte. Minutieus werd er door alle pagina’s gebladerd en ik herinner me nog goed hoe bevlogen mijn vader kon zijn. Die bevlogenheid is besmettelijk en zit in mijn DNA verweven. Het enthousiasme van een klant kan vertalen naar een ontwerp, dat is wel iets wat mij kenmerkt. 

De oorsprong van ons bedrijf is het printen en kopiëren van documenten. Dit doen wij al sinds 1996, maar tegenwoordig bestaat de helft van onze werkzaamheden uit diverse communicatie producten die aansluiten bij de vraag van onze klanten. Met een dicht netwerk van professionele partners kunnen wij vrijwel alle communicatie middelen leveren. Of dit nu gaat om briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, poster of vlaggen, spandoeken en reclameborden alles kan geleverd worden. Maar het bedrukken en leveren van t-shirts, truien, jassen en paraplu’s behoren ook tot de mogelijkheden. Om de pennen, mokken, keycords, tassen en andere premiums/give aways met je eigen logo niet te vergeten. Kortom, een heel scala aan mogelijkheden en middelen die helpen bij het vergroten van je naamsbekendheid en het ontzorgen van onze klanten. 

Veel mensen denken dat het uitbesteden van werk duurder is dan zelf doen. In sommige gevallen is dat zo, maar alleen als je tijd over hebt en de aantallen laag zijn. Door efficiënt gebruik te maken van de mogelijkheden die wij bieden kun je wel flink op je tijd en kosten besparen. Dit kan zomaar oplopen tot 20%

Met meer dan 20 jaar ervaring en onze grafische apparatuur ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit afdrukken. Als wij zelf niet tevreden zijn over het resultaat zullen wij niet leveren. Mocht je snel iets nodig hebben dan kan je gebruik maken van onze 4 uur service. Deze service biedt de mogelijkheid om binnen 4 uur (in overleg) snel iets geprint te krijgen. De service is met name geschikt voor; rapporten, cursus materiaal, uitslagen, scripties, programmaboekjes, menukaarten, posters, etc.

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!