Claudia Heemskerk – dōTERRA

Als freelance model ben ik altijd bezig geweest met mijn gezondheid, zowel lichamelijk als fysiek. Toen ik in aanraking kwam met de essentiële oliën van het merk dōTERRA ging er een ‘natuurlijke’ wereld voor mij open. Ik kwam erachter dat ik een pure oplossing kon vinden voor mijn kwaaltjes. Ik wilde dit met iedereen delen want hoe snel zijn we niet geneigd naar synthetische geneesmiddelen te grijpen. Ik wist: deze oliën horen in ieders medicijnkastje thuis.

Essentiële oliën zijn aromatische, vluchtige stoffen die gewonnen worden uit planten: uit de zaden, bladeren, wortelen, bloemen en vruchten.  Ze werken 50-70x sterker dan kruiden. Essentiële oliën kunnen de celwand doordringen en zo hun positief effect uitoefenen. 

DōTERRA werkt met zuivere, pure oliën van biologische herkomst. De oliën kunnen gebruikt worden voor aromatische toepassing, maar nog veel meer voor de therapeutische werking. 

Wil je meer weten? Kom dan naar één van de introductielessen in Het Graanpakhuis. Het lijkt mij superleuk om jou te ontmoeten en te praten over een gezonde levensstijl.

Claudia Heemskerk

Lid worden?

Wil je lid worden van dit zakelijke netwerk voor vrouwen? Meld je dan nu aan!