Debby Albers – Therapeut, auteur en spreekster over vrouwenkracht.

Ik geloof dat elke vrouw van nature sterk verbonden is met haar hartkracht.

 Daarom is zij de voorloper van dit nieuwe tijdperk.

 

Mijn bedrijf bestaat uit drie passies:

De auteur in mij: drie romans op de plank. Klik hier voor meer informatie.

De therapeut in mij: Therapeut met een groot hart voor elk mens in verliessituaties. Klik hier voor meer informatie.

De doula in mij: Graag ondersteun en help ik zwangere vrouwen op weg naar een zo mogelijk ontspannen bevalling. Klik hier voor meer informatie.

Al mijn passies zijn gesausd met Liefde en astrologische kennis. 

Sinds het millennium is er een verschuiving van een tijdperk bezig. Na het trage Vissentijdperk leven we anno nu in het Aquariustijdperk. Een tijdperk van vrijheid, gelijkwaardigheid, creativiteit, transparantie en broederschap. Ingrediënten van ons universele hart!

Ik geloof dat elke vrouw van nature sterk verbonden is met haar hartkracht. Daarom is zij de voorloper van dit nieuwe tijdperk.

Om elke vrouw van haar kracht bewust te maken sta ik met veel plezier op het podium en deel mijn kennis door middel van een storytelling of een lezing. Een inspirerend verhaal met een schatkist gevuld vol waardevolle geheimen om de grootsheid van het ‘vrouw zijn’ in elke vezel te voelen.  Want hoe meer vrouwen in hun kracht staan, hoe sneller onze chaotische aarde weer kan opbloeien.

Vrouwenkracht is een gouden kracht, bijna elektrisch en maakt van elke vrouw een baken van licht voor zichzelf en de wereld om haar heen. Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten stuur dan een mail naar info@debbyalbers.nl

Of lees mijn boeken en droom mee met Sophie, de hoofdpersonage uit de trilogie over liefde, vrijheid en vrede. Een vrouw met tranen verandert in een vrije, sensuele wereldvrouw. Een sensuele godin die schrander en moedig haar droom verwezenlijkt. In de romans passeert een bonte karavaan vol wereldwijsheden die je helemaal zelf mag ontdekken.

Meer informatie over mijn missie en mijn boeken, surf naar www.debbyalbers.nl

 

 

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!