Kitty van Rijn – Beauty Special

Wat heb ik toch een prachtig beroep en dat zeg ik nog steeds na ruim 30 jaar.

Wat heb ik toch een prachtig beroep en dat zeg ik nog steeds na ruim 30 jaar.

Vroeger wilde ik graag verpleegster worden, maar dat ging niet door omdat ik volgens mijn moeder te gevoelig was. Daar had ze toen wel gelijk in, maar nu ik ouder ben ik kan deze kwaliteit wel heel goed inzetten bij mij huidige beroep: therapeutisch schoonheidsspecialiste. Het één op één werken met mensen, in verbinding zijn. Behandelingen en adviezen geven vanuit een holistisch kijk op de huid. Therapeutische schoonheidsspecialiste zijn vraagt dieper kijken dan de huid alleen, want body en mind spelen ook een grote rol bij een stalende gezonde huid. Ik blijf op de hoogte door trainingen en nieuwe ontwikkelingen te volgen. En dat is nu juist zo leuk aan mijn werk. Samenwerken, samen nadenken over de huid en de algehele conditie, zodat jij er zolang mogelijk goed uit blijft zien en vol zelfvertrouwen en energie de dingen van alle dag kan doen. Het is een cadeau aan jezelf om een ontspannende behandeling met massage te ondergaan. Zet jezelf op 1.

Heb jij vragen over jouw huid? Of zou je weleens meer willen weten over wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een mail: kittyvanrijn55@gmail.com, bel me op:06-48174542 of spreek mij aan op een van onze bijeenkomsten.

Wist jij dat ik altijd een gratis intake gesprek van één uur met een korte testbehandeling doe bij een nieuwe klant? Het is belangrijk dat jij mijn manier van werken en de producten kunt ervaren, om daarna pas te beslissen of dit iets voor jou is.

Tot ziens,

Kitty van Rijn

 

Ook lid worden van Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!