Patricia Herni – Events & Support

Laat het organiseren over aan mij en samen maken we van jouw evenement een succes!

Al meer dan vijfentwintig jaar houd ik mij met veel liefde en plezier beroepsmatig bezig met plannen, organiseren en regelen. Dit zit mij in het bloed, geeft mij voldoening en laat mij tot mijn recht komen. 

Veel van mijn klanten zien op tegen het regelwerk rondom een event of project. Ik houd de zaken graag eenvoudig en breng snel structuur en overzicht aan. Hier heb ik zelf baat bij en ik merk dat mijn klanten die duidelijkheid ook erg fijn vinden.

Ben jij een ondernemer of manager? Wil je een congres, netwerkevent, een belangrijk seminar, de opening van je nieuwe pand, je jaarlijkse klantendag of een informatiemiddag voor je opleiding organiseren? En ontbreekt het je aan de juiste kennis, ingangen en netwerk?

Laat het organiseren en regelen over aan mij en samen maken we van jouw evenement een succes. Ik ben als eventmanager van begin tot eind betrokken, zet vlot een gestructureerde planning op en weet precies wat er nodig is. Ik ken de weg in eventland en weet wanneer en hoe ik derden moet inschakelen.

 

Event Design Canvas

Een evenement organiseren, vaak doe je dat op een manier zoals je het al jaren doet. En weet je eigenlijk niet meer wat de bedoeling echt is. Wat was de nut en de noodzaak om jouw evenement op deze manier te organiseren?

Wanneer je vooraf nadenkt over dit soort vragen is het rendement van een evenement zoveel groter dan wanneer je dat niet doet. Met behulp van een sessie Event Design Canvas kun je dit voor elkaar kan krijgen. Event Design Canvas is een methode waarmee je in een brainstormsessie werkt met een team uit de organisatie. Het doel is om een event te ontwerpen vanuit de doelen van de stakeholders. Dit doe je vóórdat je begint met de feitelijke organisatie van een event.

Zoiets als dat je bij de bouw van een huis eerst met de architect aan de tekentafel gaat voordat de bouwvakkers aan de slag gaan.

Wil je er meer over weten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

www.patriciaherni.nl

 

 

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!