Saskia Krippendorf – Leefstijlcoaching

Omdat mijn interesse in de psyche van de mens erg groot is.

Een aantal jaar geleden ben ik gestart met de opleiding toegepaste psychologie met het doel te gaan coachen. Ik heb meerdere diploma’s behaald in secretariële – en management ondersteunende richtingen maar ook met mijn interesse in de zorg mijn diploma tot doktersassistente behaald. 

Begin 2020 ben ik parttime gestart met ondernemen als coach hormoonfactor naast mijn vaste baan. Daarnaast een korte opleiding tot orthomoleculair adviseur gewicht gedaan. Binnen coachcentrum Amstelland huur ik gedeeltelijk een praktijkruimte. Met ingang van 1 januari 2021 mijn baan opgezegd om er voor 100% voor te gaan. 

Omdat mijn interesse in de psyche van de mens erg groot is en ik de emotie in combinatie met voedingskeuzes als groter geheel zie ben ik sinds een aantal maanden ook aan het werk als coach en ervaringsdeskundige eetstoornissen via een externe organisatie. Hier heb ik mijn licentie behaald en begeleid ik vooral veel jonge mensen.

Ook heb ik het afgelopen jaar het Zaai coachingstraject gevolgd in de gemeente Aalsmeer als startende ondernemer. 

Omdat ik mijn horizon wil verbreden en meer in contact wil komen met gelijkgestemden,  sluit ik mij graag aan bij Linkedmeer. Via Judith Keessen ben ik bij jullie terechtgekomen. Wij hebben elkaar ontmoet via de Gemeenteraad in Aalsmeer. 

 

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!