Over LinkedMeer

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Een zakennetwerk voor vrouwen

LinkedMeer is hét zakennetwerk voor ondernemende vrouwen in de Haarlemmermeer.

LinkedMeer is er voor ondernemende vrouwen die doelgericht in de eigen regio willen netwerken. Niet alleen voor zelfstandige onderneemsters (met of zonder personeel), maar zeker ook voor vrouwen in loondienst. Door het bezoeken van de events vergroot je snel je zakelijke contactenkring.  Daarbij staat de zakelijke insteek in een ontspannen sfeer voorop. Met volop ruimte voor spiegeling, wederzijdse betrokkenheid, actieve feedback en nieuwe initiatieven. LinkedMeer helpt je graag op weg naar verdere groei en succes van jouw ondernemende kwaliteiten, dus: Come on and join us!

Het netwerk

LinkedMeer organiseert diverse events, zoals themabijeenkomsten, netwerkborrels en ledenspecials. Raadpleeg voor de eerstvolgende bijeenkomst de agenda!

 

Samenwerking

Wil je een actieve bijdrage leveren aan het netwerk? We zijn altijd op zoek naar interessante onderwerpen voor themabijeenkomsten. Of wil je op andere wijze met ons samenwerken? Laat het ons weten via info@linkedmeer.nl.

Kennismaken

Ben je een ondernemende vrouw en op zoek naar een actief en laagdrempelig zakelijk vrouwennetwerk in de Haarlemmermeer?  Geef je dan op voor een van de bijeenkomsten en maak vrijblijvend kennis met LinkedMeer en haar leden.

 

Sponsoring

Ook organisaties die een bijdrage willen leveren in de vorm van locatiesponsoring, het ter beschikking stellen van kennis of op andere wijze nodigen we graag uit contact op te nemen. LinkedMeer biedt volop mogelijkheden om uw bedrijf, product of dienst de juiste exposure te geven bij een interessante en groeiende doelgroep.

Geen missie zonder passie

Om zakelijk succesvol te kunnen zijn is het niet voldoende dat je ambitieus bent en je vak beheerst. Het betekent ook dat je je moet blijven ontwikkelen en moet willen groeien. En moet beschikken over de juiste contacten, weten waar je kennis kunt halen.

Het LinkedMeer-netwerk wil ondernemende vrouwen uit dezelfde regio op een plezierige manier bij elkaar brengen om nieuwe zakelijke contacten op te doen en om professioneel te groeien en kennis en ervaringen uit te wisselen.

 

Wat biedt LinkedMeer?

LinkedMeer wil ondernemende vrouwen op diverse vlakken ondersteunen en organiseert daar passende bijeenkomsten voor.

 

OpdeKoffie

Tijdens onze OpdeKoffie-ochtenden ontmoet je snel veel andere ondernemende vrouwen. Bij OpdeKoffie zijn zowel members als niet-members welkom. Juist voor niet-members is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met ons. Zo groeit je zakelijke netwerk direct!

Themabijeenkomsten

Deze bijeenkomsten richten zich vooral op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en groei. Denk aan workshops op het gebied van communicatie, organisatie, presentatie en financiën. Met de groei van het netwerk zullen tijdens dergelijke avonden steeds vaker experts uit het eigen netwerk spreken. Deze avonden worden altijd afgesloten met een borrel.

 

MemberSpecial

De jaarlijkse ledenspecials is erop gericht om het onderlinge contact van de leden te intensiveren. Deze bijeenkomsten zijn informeler van aard en hebben een wisselende invulling. Wel zijn ze uiteraard altijd exclusief voor members!

Alle events staan open voor members en niet-members, met uitzondering van de MemberSpecial. Members hebben wel voorrang bij events. Bovendien geldt voor Members een gereduceerd tarief voor onze events.

De vrouwen achter het netwerk

Van links naar rechts, Debby, Marjon en Sippy. Drie ondernemende vrouwen uit de regio, vormen het team van LinkedMeer.

Wij, een drietal enthousiaste dames die al langere tijd member zijn van LinkedMeer, staan vanaf begin 2019 met veel enthousiasme aan het roer van deze zakelijke netwerkorganisatie. Wij wensen steeds opnieuw om een leuk en inspirerend programma voor je te organiseren.

Het bestuur stelt zich graag aan je voor:

Debby Albers (secretaris)
Mijn naam is Debby Albers, single-moeder van 3 uitgevlogen kinderen, therapeut, auteur van twee romans en pionier voor vrijheid en gelijkwaardigheid. Graag draag ik mijn steentje bij aan het team van LinkedMeer want ik geloof in de kracht van vrouwen. Gebundelde vrouwenkracht is zelfs invloedrijk op alle werk en leefgebieden.

Sippy Zwalua-Boorsma (Duo voorzitter, public relations en 2e penningmeester)
Mijn naam is Sippy Zwalua-Boorsma, getrouwd en moeder van een volwassen zoon.
Ik  ben loopbaanprofessional en trainer en begeleid individueel en in groepsverband bij werk-gerelateerde vraagstukken. Ik werk als leidinggevende (drie teams) bij de gemeente Rotterdam. Mijn hobby is abstract schilderen met veel kleur.

Marjon Middelkoop-Huiskens (Duo voorzitter, ledenadministratie en 1e penningmeester)
Mijn naam is Marjon Middelkoop-Huiskens, sinds 2013 werkzaam als orthomoleculair therapeut in mijn eigen praktijk Vortho. Mijn passie is om mensen met gezondheidsklachten met hulp van een op maat gemaakt voedingsplan en aanvullende supplementen weer klachtenvrij te krijgen. Getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter.

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!