Members stellen zich voor: Hellen van Rooijen

In de nieuwsbrief van juli maakten we al kennis met Hellen op het meer persoonlijke vlak in de rubriek ‘ask me anything’. Nu vertelt ze over haar bedrijf:

Door de Wet van aantrekking bewust toe te passen heb ik bijvoorbeeld mijn eigen bewustzijnscentrum en droomhuis aangetrokken en ik coach nu mensen die met toepassing van deze wet ook hun leven vormgeven zoals zij dit graag willen.

Alles wat jij NU in je leven hebt is (bewust of onbewust) gemanifesteerd door jou, een weerspiegeling van hoe jij de wereld ziet en wat jij denkt dat mogelijk is. De wet van aantrekking is altijd aan het werk.   Ervaar jij het leven niet als een feest, dan kun je dat dus veranderen…Het is gewoon een kwestie van goede inzichten krijgen zodat je kunt omdenken en je mindset kunt veranderen. Alles begint namelijk in je hoofd 😉 Alles wordt vanuit de hersenen aangestuurd en niets is voor niets!

Zelfs een ziekte begint in je hoofd en daarom heb ik mij de laatste jaren verdiept in de 5 biologische natuurwetten van dr. Hamer, en ondertussen ben ik therapeute Germaanse Geneeskunde. Deze 5 wetten kunnen alle ziektes en aandoeningen logisch verklaren en uitleggen!  Met elke aandoening heeft je lichaam namelijk een verhaal te vertellen, JOUW verhaal!   Het enige dat je hoeft te doen is snappen wat je lijf je te vertellen heeft. En met deze 5 BN kun je er naadloos achter komen wat er aan de hand is en waar jij het verschil kunt maken

Eens in de maand geef ik een dag introductieles Germaanse Geneeskunde waarin ik je deze natuurwetten leer. Het is magnifiek!! Elke deelnemer is razend enthousiast en het is werkelijk geweldig hoeveel kwartjes en vallen op die dag en hoe blij de mensen met deze kennis zijn.

Ook mijn enthousiasme over de 5BN is eindeloos, daarom heb ik een eigen 5BN-kwartetspel over de Germaanse Geneeskunde gecreëerd en dat verkoop ik zelfs in België. Deze kennis moet gewoon de wereld in! Linksom of rechtsom 😉

In mijn bewustzijnscentrum geef ik regelmatig koffieochtenden, filmavonden, spiegelogie-avonden en ik verhuur mijn zaal voor bijv. yogalessen, reikilessen en andere leuke workshops die mensen graag willen geven.

Kom eens langs en gerust een kijkje op mijn website www.natuurlijkvertrouwen.nl of kom langs!

Ik hou van mensen, ik hou van verbinding, ik hou van helderheid, eerlijkheid en ik geniet van mijn leven <3

Lieve groet, Hellen van Rooijen

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...