Terugblik op de avondwandeling van 25 april (door Brigitte Otte) 

Van de regen naar de drup… 

Donderdag 25 april stond er een netwerk avondwandeling op het programma. Veel enthousiaste aanmeldingen, met name de ‘belofte: wel fris maar droog’ heeft een aantal dames wellicht over de streep getrokken. Verzamelplaats: ’t Panneland. 

Met helaas toch een aantal afzeggingen maar met een leuk aantal dames gingen we onder leiding van Jorien op pad. Jorien had ons gevraagd het eerste deel in stilte af te leggen. Ikzelf vond dit erg bijzonder, want overdag heb ik altijd veel prikkels van geluid. Zij het van verkeer, zij het van telefoon, zij het van gesprekken die ik met gezinnen heb… deze stilte was een welkome afwisseling van de dag. 

De hertjes lieten zich ook volop zien, de natuur is prachtig deze tijd van het jaar, alleen die donkere lucht was wel heel dreigend…   

Al gauw gingen we in groepjes bij elkaar lopen om elkaar (nog) beter te leren kennen. Er werden kaarten uitgedeeld met vragen/stellingen om eventueel het gesprek te beginnen.  

Zoals “wat is het creatiefste idee dat je hebt ingezet om potentiële klanten te krijgen” (wellicht iets anders verwoord, maar daar kwam het op neer). 

Het leuke is dan, dat je zoveel verschillende dingen hoort, uitleg waarom iemand dit heeft gedaan, had het effect, etc. 

Meer en meer leer je elkaar kennen en merk je dat ieder op haar eigen enthousiaste manier haar bedrijf aan “de man” brengt. 

Helaas, de donkere lucht ging overheersen en een enorme regenbui daalde neer, alsof de hemel was opengebroken. Maar daar was in de verte ’t Panneland, waar een heerlijke drup op ons wachtte. 

Gezamenlijk nog even napraten, netwerken en bijpraten onder het genot van een koffie, thee of wijntje… en ja zelfs de warme chocomelk met slagroom kwam op tafel.  

Wederom een gezellige en geslaagde bijeenkomst. 

Ik wens iedereen een fijne zomer en tot gauw! 

Brigitte 

Ankh Uitvaartzorg 

Lees nog meer…

Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo

Met ingang van dit jaar gaan wij ons als LinkedMeer inzetten voor Stichting Anne-Bo Deze stichting zet zich in voor jonge vrouwen die van huis uit niet de mogelijkheden en middelen hebben om te...