Over LinkedMeer
Hét zakennetwerk voor vrouwen

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Een zakennetwerk voor vrouwen

LinkedMeer is hét zakennetwerk voor ondernemende vrouwen in de Haarlemmermeer en omstreken.

LinkedMeer is er voor vrouwen die doelgericht in de eigen regio willen netwerken. Niet alleen voor zelfstandige ondernemers (met of zonder personeel), maar zeker ook voor vrouwen in loondienst. Door het bezoeken van de events vergroot je snel je contactenkring.  Daarbij staat de zakelijke insteek met een persoonlijke touch in een ontspannen sfeer voorop.

LinkedMeer_logo_vierkant

Het zakennetwerk voor vrouwen

LinkedMeer organiseert diverse events, zoals themabijeenkomsten, netwerkborrels, workshops, wandelingen en memberspecials. Raadpleeg voor de eerstvolgende bijeenkomst de agenda!

 

Samenwerking

Wil je een actieve bijdrage leveren aan het netwerk? We zijn altijd op zoek naar interessante onderwerpen voor themabijeenkomsten. Of wil je op andere wijze met ons samenwerken? Laat het ons weten via info@linkedmeer.nl.

Kennismaken

Ben je een ondernemende vrouw en op zoek naar een actief en laagdrempelig zakennetwerk voor vrouwen in de Haarlemmermeer?  Geef je dan op voor een van de bijeenkomsten en maak vrijblijvend kennis met LinkedMeer en haar members.

 

Sponsoring

Ook organisaties die een bijdrage willen leveren in de vorm van locatiesponsoring, het ter beschikking stellen van kennis of op andere wijze nodigen we graag uit contact op te nemen. LinkedMeer biedt volop mogelijkheden om uw bedrijf, product of dienst de juiste exposure te geven bij een interessante en groeiende doelgroep.

Geen missie zonder passie

Om zakelijk succesvol te kunnen zijn is het niet voldoende dat je ambitieus bent en je vak beheerst. Het betekent ook dat je je moet blijven ontwikkelen en moet willen groeien. En moet beschikken over de juiste contacten, weten waar je kennis kunt halen.

Het LinkedMeer-netwerk wil ondernemende vrouwen uit dezelfde regio op een plezierige manier bij elkaar brengen om nieuwe contacten op te doen en om professioneel te groeien en kennis en ervaringen uit te wisselen. We streven ernaar een zo interessant en gevarieerd mogelijk programma van themabijeenkomsten, borrels en activiteiten samen te stellen. Soms ligt de nadruk vooral op gezelligheid, dan weer op actie of creativiteit en een volgende keer is juist het informatieve aspect belangrijker. Maar de achterliggende gedachte is altijd het creëren van verbinding, het versterken van interactie en het stimuleren van ontwikkeling op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Je leert, je geeft, je neemt en je deelt.

 

Wat biedt LinkedMeer?

LinkedMeer is een zakennetwerk dat ondernemende vrouwen wil verbinden en inspireren. Hiervoor worden 11 bijeenkomsten per jaar georganiseerd waarbij onze members en andere geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten om kennis te delen, ervaringen op te doen en zich verder te ontwikkelen.
Daarnaast bieden wij in een besloten WhatsApp groep de mogelijkheid elkaar te informeren over relevante activiteiten en ontwikkelingen. Ook is onze maandelijkse nieuwsbrief een platform waarop onze members zich extern met hun bedrijf of professionele vaardigheden kunnen profileren. 

OpdeKoffie

Tijdens een LinkedMeer OpdeKoffie-ochtend ontmoet je snel veel andere ondernemende vrouwen. Juist voor niet-members is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met ons. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee groeit zo je zakelijke netwerk direct!

Themabijeenkomsten

Deze bijeenkomsten richten zich vooral op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en groei. Denk aan workshops op het gebied van communicatie, organisatie en presentatie . We sluiten deze avonden altijd af door nog even na te praten met een hapje en een drankje. 

MemberSpecial

De jaarlijkse MemberSpecial is erop gericht om het onderlinge contact van op een informele manier te intensiveren. Deze bijeenkomsten hebben een wisselende, verrassende invulling. Wel zijn ze uiteraard altijd exclusief toegankelijk voor members!

Met uitzondering van deze MemberSpecial staan alle andere events open voor members en niet-members. Door betaling van de all-in Memberbijdrage zijn alle activiteiten gratis toegankelijk voor iedereen die bij LinkedMeer is aangesloten. Aan de overige bezoekers wordt per bijeenkomst een bedrag in rekening gebracht.

De vrouwen achter het netwerk

Deze 5 members van LinkedMeer staan aan het roer van onze zakelijke netwerkorganisatie en hebben als doel steeds opnieuw leuke, inspirerende bijeenkomsten te organiseren en dit mooie netwerk verder te laten groeien.

 

Elsbeth van den Berg

Member van LinkedMeer sinds 2019 en met ingang van januari 2024 voorzitter van deze club ondernemende vrouwen.

Ik ben Professional Organizer en doe niets liever dan een glimlach op iemands gezicht toveren! Hoe ik dat doe? Ik begeleid mensen, thuis of tijdens hun werk, zodat ze orde op zaken kunnen stellen in hun wanorde, in brede zin van het woord. Mijn doel is bereikt als ik een glimlach op het gezicht en een zucht van verlichting zie bij mijn opdrachtgever. Er is weer rust en ruimte in het hoofd.

Ik houd van afwisseling, organiseren, doelen bereiken, samenzijn met mensen, reizen, zingen, tuinieren, films en theaterbezoek. 

Door LinkedMeer komen andere vrouwen op mijn pad die ik anders nooit tegen zou komen. Ze verrijken me met hún kijk op de wereld door andere invalshoeken en achtergronden.  Inspirerend en leerzaam. We groeien met elkaar mee en wisselen onze persoonlijke verhalen uit. De onderlinge betrokkenheid wordt door de jaren heen alleen maar groter.

Mijn doel als voorzitter? Op naar 50 members met hele verschillende achtergronden zodat we elkaar blijven versterken.

Maureen Duin

Member sinds 2018 en per 1 januari 2024 penningmeester van LinkedMeer.

“Met mijn wijnwebwinkel Druivenstok laat ik mensen optimaal genieten van heerlijke wijnen die passen bij hun smaakprofiel. Dat doe ik door het geven van wijncursussen, maar ook wijnproeverijen. Ik laat je kennis maken met verschillende wijnen, verschillende druivenrassen en vertel je over de geuren en smaken in een wijn en waar de wijn goed bij past. Wijn is voor mij beleving en voegt echt iets toe aan het moment waarop je het drinkt, met wie je het drinkt en wat je erbij eet. 

In m’n privétijd sta ik graag op de tennisbaan, ik hou van lezen (vaak wel vakbladen), etentjes of borrels met vrienden en ga graag op wijnreis naar allemaal mooie wijngebieden.

LinkedMeer draag ik een warm hart toe, het is echt een hele mooie groep ondernemende inspirerende dames van wie ik sommigen al heel lang ken. Het programma is heel divers, met interessante sprekers, maar er is ook voldoende tijd om te sparren of bij te praten met de members. Door in het bestuur te gaan als penningmeester draag ik graag mijn steentje bij om met elkaar nog verder te groeien.”

Monique van Vugt

Secretaris van LinkedMeer sinds januari 2024.

“Geboren en getogen in het Brabantse maar al bijna 30 jaar gelukkig hier in de Haarlemmermeer. Ik ben moeder van 3 zoons die inmiddels het ouderlijk nest hebben verlaten en de trotse eigenaar van mijn bedrijf HUISvanMO.

Als fervent theedrinker probeer ik iedereen enthousiast te maken voor losse thee (geen kant-en-klare zakjes!). Het is heerlijk om de tijd te nemen en te genieten van een kop thee, in je eentje maar zeker ook in goed gezelschap, en dan het liefst met allerlei lekkernijen erbij.

Daarnaast geeft het inrichten en veranderen van mijn huis me veel energie en hou ik van lezen (al doe ik dat veel te weinig), plannen en organiseren, films kijken, woonprogramma’s op tv, taarten en desserts maken, weekendjes weg en roadtrip-vakanties.

En ik kan heel blij worden van bepaalde geuren, zoals die van vers geraspte limoenschil.

Waarom ik bestuurslid van LinkedMeer ben geworden? Omdat het fijn is actief richting te geven aan ons netwerk en een mooi, uitdagend en afwisselend programma neer te zetten.  Liefst met activiteiten waaraan zoveel mogelijk members deelnemen zodat er nog meer verbondenheid ontstaat.”

 

Mariette Suiker Dietz

Verzorgt de social media van LinkedMeer sinds december 2023.

“Al ruim 10 jaar heb ik mijn eigen praktijk als Kinder- en Jongerencoach in Hoofddorp. Ik begeleid pubers en jongeren met mentale problemen of rondom school: motivatie, faalangst en het leren leren. Daarnaast doe ik hypnotherapie, zowel bij jongeren als volwassenen.

Van oorsprong heb ik Italiaanse Taal-en Letterkunde gestudeerd. Daarna heb ik via omzwervingen 10 jaar bij ING gewerkt, eerst in de IT en daarna in de klantcommunicatie. Alle ervaring van toen kan ik nu goed gebruiken. Ik hou van het ondernemen en marketing: nieuwsbrieven, blogs, social media en podcasts. Ik vind het leuk om dingen zelf uit te vogelen en te bouwen.

Sinds twee jaar zit ik bij LinkedMeer, om te netwerken en ook om meer leuke nieuwe mensen te ontmoeten. Toen het nieuwe bestuur me vroeg of ik ondersteuning kon bieden bij de social media, vond ik dat een leuke uitdaging. Ik zorg ervoor dat we op allerlei kanalen in beeld komen, om zo ons bereik te vergroten. De vaste rubriek ‘voorstelvrijdag’ is daar een voorbeeld van.”

 

Joyce koster

Regelt alle zaken rondom de website en versturen van de nieuwsbrieven, sinds februari 2024.

“Een geboren en getogen Wilnisse, door werk in Hoofddorp ben ik in 2019 bekend geraakt met de Linkedmeer vrouwen. In 2020 heb ik mijn bedrijf VirtuJoos opgericht, hiermee ondersteun ik ondernemers in hun bedrijf. Van support van technische (website) zaken tot Projectmanagement/Online Business Manager in het MKB. Ook zorg ik ervoor dat de huisstijl doorgevoerd word ik flyers, visitekaartjes, nieuwsbrieven, website en de presentaties die geeft. 

Mijn werk is veel omvattend, creatief, technisch en ik vind het een sport om problemen op te lossen. Zelfstandigen ( coaches en therapeuten) help ik inzicht te krijgen in hun bedrijf en ze daarin te ondersteunen in de boeiende weg van het ondernemerschap, met mijn vele jaren ervaring als coach.

Het overnemen van het onderhoud van de website en het versturen van de nieuwsbrieven vind ik een mooie bijdrage aan LinkedMeer. Een netwerk wat mij betreft nog meer mag groeien, elkaar versterken en bijstaan in het ondernemende leven. “

 

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!