Over LinkedMeer – Het zakennetwerk voor vrouwen

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Een zakennetwerk voor vrouwen

LinkedMeer is hét zakennetwerk voor ondernemende vrouwen in de Haarlemmermeer.

LinkedMeer is er voor ondernemende vrouwen die doelgericht in de eigen regio willen netwerken. Niet alleen voor zelfstandige onderneemsters (met of zonder personeel), maar zeker ook voor vrouwen in loondienst. Door het bezoeken van de events vergroot je snel je zakelijke contactenkring.  Daarbij staat de zakelijke insteek in een ontspannen sfeer voorop. 

Het zakennetwerk voor vrouwen

LinkedMeer organiseert diverse events, zoals themabijeenkomsten, netwerkborrels en ledenspecials. Raadpleeg voor de eerstvolgende bijeenkomst de agenda!

 

Samenwerking

Wil je een actieve bijdrage leveren aan het netwerk? We zijn altijd op zoek naar interessante onderwerpen voor themabijeenkomsten. Of wil je op andere wijze met ons samenwerken? Laat het ons weten via info@linkedmeer.nl.

Kennismaken

Ben je een ondernemende vrouw en op zoek naar een actief en laagdrempelig zakennetwerk voor vrouwen in de Haarlemmermeer?  Geef je dan op voor een van de bijeenkomsten en maak vrijblijvend kennis met LinkedMeer en haar leden.

 

Sponsoring

Ook organisaties die een bijdrage willen leveren in de vorm van locatiesponsoring, het ter beschikking stellen van kennis of op andere wijze nodigen we graag uit contact op te nemen. LinkedMeer biedt volop mogelijkheden om uw bedrijf, product of dienst de juiste exposure te geven bij een interessante en groeiende doelgroep.

Geen missie zonder passie

Om zakelijk succesvol te kunnen zijn is het niet voldoende dat je ambitieus bent en je vak beheerst. Het betekent ook dat je je moet blijven ontwikkelen en moet willen groeien. En moet beschikken over de juiste contacten, weten waar je kennis kunt halen.

Het LinkedMeer-netwerk wil ondernemende vrouwen uit dezelfde regio op een plezierige manier bij elkaar brengen om nieuwe zakelijke contacten op te doen en om professioneel te groeien en kennis en ervaringen uit te wisselen.

 

Wat biedt LinkedMeer?

LinkedMeer is een zakennetwerk voor vrouwen. Linkedmeer wil ondernemende vrouwen op diverse vlakken ondersteunen en organiseert daar passende bijeenkomsten voor.

 

OpdeKoffie

Tijdens onze OpdeKoffie-ochtenden ontmoet je snel veel andere ondernemende vrouwen. Bij OpdeKoffie zijn zowel members als niet-members welkom. Juist voor niet-members is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met ons. Zo groeit je zakelijke netwerk direct!

Themabijeenkomsten

Deze bijeenkomsten richten zich vooral op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en groei. Denk aan workshops op het gebied van communicatie, organisatie, presentatie en financiën. Met de groei van het netwerk zullen tijdens dergelijke avonden steeds vaker experts uit het eigen netwerk spreken. Deze avonden worden altijd afgesloten met een borrel.

 

MemberSpecial

De jaarlijkse ledenspecials is erop gericht om het onderlinge contact van de leden te intensiveren. Deze bijeenkomsten zijn informeler van aard en hebben een wisselende invulling. Wel zijn ze uiteraard altijd exclusief voor members!

Alle events staan open voor members en niet-members, met uitzondering van de MemberSpecial. Members hebben wel voorrang bij events. Bovendien geldt voor Members een gereduceerd tarief voor onze events.

De vrouwen achter het netwerk

Van links naar rechts, Ingrid, Sippy, Marjon, Joyce en Elsbeth. Vijf ondernemende vrouwen uit de regio, vormen het team van LinkedMeer.

Wij, een vijftal enthousiaste members van LinkedMeer, staan met veel enthousiasme aan het roer van deze zakelijke netwerkorganisatie. Wij wensen steeds opnieuw om een leuk en inspirerend programma voor je te organiseren.

Het bestuur stelt zich graag aan je voor:

Sippy Zwalua-Boorsma (Voorzitter)

Ik werk als teammanager Sociaal Domein bij de Gemeente Rotterdam. Ik ben onderdeel van het MT Prestatie010 en geef leiding aan drie teams met in totaal 25 medewerkers.
In mijn vrije tijd schilder ik graag en maak ik abstracte schilderijen met veel kleur. Onze enige zoon woont met zijn vriendin in München. Een heerlijke stad om een bezoek aan te brengen!

Marjon Middelkoop-Huiskens (Penningmeester)

Sinds 2013 ben ik werkzaam als orthomoleculair therapeut in mijn eigen praktijk Vortho. Mijn passie is om mensen met vragen over hun gezondheid, aan de hand van voeding en voedingssupplementen én een stuk bewustwording, weer lekkerder in hun vel te krijgen. Getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter.

Joyce Rijkeboer (Secretaris)

Als VitaliteitsCoach begeleid ik anderen vanuit mijn praktijk JoyVitality. Dat doe ik wandelend in de natuur of in mijn praktijk in Hoofddorp waar ik al zo’n kleine 30 jaar woon. Nu gezellig met man en hond, onze volwassen zoon woont op zichzelf. Ik houd van socializen, wandelen, yoga en tennissen. Voor LinkedMeer zet ik mij in om te verbinden, inspiratie op te doen en te helpen bij evenementen.

Elsbeth van den Berg (Algemeen Bestuurslid)

Naast mijn baan bij een bank, gaat mijn hart sneller kloppen als ik in mijn rol van opruimcoach mensen weer kan laten stralen. Ik vind het heerlijk om structuur aan te brengen, of dat nu in een zakelijke of thuissituatie is. Getrouwd, we hebben een studerende dochter en – zoon die allebei op zichzelf wonen.

Ingrid van Mourik (Algemeen bestuurdlid)

Eind 2019 ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Im eCommerce. Met Im eCommerce help ik MKB-bedrijven om de website actief in te zetten en veel meer uit de website te halen. De website gebruiken als verlengstuk van de organisatie, meer omzet in minder tijd. Dat is het doel dat ik bij iedere klant nastreef.

 

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!