Hellen van Rooijen – Natuurlijk Vertrouwen

Ontdek de helende kracht van geest en lichaam bij Natuurlijk Vertrouwen

Ontdek de helende kracht van geest en lichaam bij Natuurlijk Vertrouwen

Ik heb mijn bedrijf ‘Natuurlijk Vertrouwen’ genoemd omdat we een enorm vertrouwen mogen hebben in onze geest en lichaam. Ik ben lifecoach, mindtrainer gespecialiseerd in de wet van aantrekking. Want alles in jouw leven is een projectie van wat er IN jou speelt! Trek je iets aan in je leven wat je niet graag wilt, dan kijk ik met jou naar wat je hebt uitgestraald en je in jouw realiteit gereflecteerd krijgt. Jouw waargemaakte gedachten en overtuigingen manifesteren je leven, maar ook de niet verwerkte psychologische drama’s van je voorouders zou jij vanuit je DNA kunnen manifesteren in jouw leven. Soms resulteert dit in een (chronische-) ziekte. Elke ziekte of aandoening heeft jou vanuit je ziel iets te vertellen en dit geeft jou de gelegenheid om vanuit je ziel te schonen en je bewustzijn te verhogen! Met kennis van de 5 natuurwetten van Dr. Hamer kunnen we kijken wát het je te vertellen heeft en waarom je dit in je leven hebt gemanifesteerd.

Ons lichaam is namelijk een fantastisch werkende machine waar wij onvoorwaardelijk op kunnen vertrouwen. Het zorgt voor de perfecte hartslag, spierspanning, bloeddruk op elk moment, precies wat je nodig hebt om te (over-)leven. Alleen schakelt je lichaam door een emotionele inslag van het gewone ‘programma’ op een  ‘speciaalprogramma’, alles volgens de natuurwetten op volstrekt logische wijze! Bewustwording van waarom je lichaam dit doet kan je ontzettend veel inzichten in je leven geven en zal je verder helpen op het pad van bewustwording en vrijheid. Want alles heeft een reden, er gebeurt in dit universum niets voor niets! Als je aantrekt wat je uitstraalt is aandacht geven aan dat wat je heel graag wilt noodzakelijk om te manifesteren wat je graag wilt. Ik heb bijvoorbeeld o.a. mijn droomhuis met bewustzijnscentrum gecreëerd aan het water, een droom die mijn man en ik al jaren hadden. In het bewustzijnscentrum wordt yoga, massages, mindfulnesstrainingen hypnotherapiebehandelingen en diverse leuke workshops gegeven. Ook verhuren wij de zaal aan derden en sinds kort hebben we dat uitgebreidt met praktijk met spreek- en behandelkamer.

Kom je ook eens op één van de mooie avonden die we organiseren? Je bent van harte welkom!    

 www.natuurlijkvertrouwen.nl

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!