Ingrid van Mourik – Im-eCommerce

Ik maak een succes van jouw website!

Mijn naam is Ingrid van Mourik en ik heb ‘Im eCommerce’ opgericht. Met Im eCommerce help ik MKB bedrijven met eCommerce ambities die onvoldoende tijd, kennis of mensen hebben om hun webshop of website tot een online succes te maken.

Ik werk al meer dan 15 jaar met veel plezier binnen de eCommerce. Destijds ben ik er min of meer toevallig in terecht gekomen, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat eCommerce mijn passie is. Ik haal veel voldoening en inspiratie uit het beheren en laten groeien van webshops en websites.

In mijn carrière heb ik mooie eCommerce projecten mogen doen, waaronder het opzetten van webshops voor merken als Libelle, Linda.nl en Donald Duck en het realiseren van de online woonwinkel van vtwonen. Maar ook meer B2B gerichte webshop voor het Financieel Dagblad en PFConcept.

Na jaren te hebben gewerkt voor grote bedrijven richt ik me met Im eCommerce op MKB bedrijven. Ik ben ervan overtuigd dat er voor MKB bedrijven veel kansen liggen op het gebied van eCommerce en ik vind het een uitdaging om daar een bijdrage aan te mogen leveren.  

Ben je benieuwd wat eCommerce voor jouw bedrijf kan betekenen? Laten we dan een kopje koffie drinken en de mogelijkheden samen bekijken.

 

Ingrid van Mourik

06-53449442

ingridvanmourik@imecommerce.nl

www.imecommerce.nl

 

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!