Marieke Ringrose-Blijleven – Blij Leven, motivatiecoach voor pubers

Coachpraktijk voor  jongeren

Een puber die niks meer voor school doet, veel ruzie met ouders maakt, brutaal is en vooral onvoldoendes scoort, krijgt niet vaak de vraag “Wat is er aan de hand? Kan ik je helpen?”. Deze groep wordt juist vaak weg gestuurd en voor hun gevoel afgewezen. Ze krijgen vaak laat of zelfs geen hulp, met alle gevolgen van dien. In veel gevallen worstelen deze pubers met een laag zelfbeeld en angst om te falen. Uit zelfbescherming kiezen ze er op den duur voor om alles dan maar los te laten. Niet omdat ze dat willen, maar omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze met deze worstelingen om moeten gaan.

De gesprekken en (sport)activiteiten die Marieke samen met pubers (en hun ouders) onderneemt zorgen ervoor dat de rust, positiviteit, gezelligheid en het contact onderling weer terugkomt binnen het gezin. Een motivatieprobleem is namelijk een gevolg, geen oorzaak.

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!