Karin Babelowski- Praktijkondersteuner GGZ

De mens en de menselijke geest in al zijn aspecten blijven mij boeien!

Ik ben Karin Babeliowsky, woonachtig in Hoofddorp en heb een LAT relatie met Bert uit Enschede. Ik heb verschillende banen gehad in de zorgsector (met name GGZ, de Geestelijke Gezondheidszorg), van uitvoerend tot coördinerend en leidinggevend. 

De mens en de menselijke geest in al zijn aspecten blijven mij boeien! Ik vind het fijn om te blijven leren, en verschillende kwaliteiten in te zetten die ik in de loop der jaren heb ontwikkeld.

Op dit moment werk ik nog als Praktijkondersteuner GGZ in twee huisartspraktijken in Hoofddorp. Ik heb daar een eigen spreekuur voor mensen met psychische klachten. Ik heb dit werk ruim 5 jaar met veel plezier gedaan.

De laatste maanden merk ik dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Ik heb mij aangesloten bij LinkedMeer tijdens mijn zoektocht naar ander werk. Ik geloof in de kracht van netwerken, geïnspireerd raken door anderen, én krijg energie van het ontmoeten van andere enthousiaste energieke vrouwen!

Intussen heb ik net bericht gekregen dat ik ben aangenomen als docent Zorg en Welzijn bij MBO Rijnland, superblij mee! Heel fijn dat ik mijn kennis en ervaring over kan dragen. Daarnaast wil ik tijd maken voor interessante klussen als ZZP-er. Ik heb eerder als ZZP-er gewerkt, o.a. als projectcoördinator Zorg en Welzijn en als coach. Voor de toekomst denk ik aan het geven van workshops op het vlak van psychische balans, zoals mindfulness, leren ontspannen, zingeving, omgaan met piekeren, minder stress, beter slapen, positieve mindset. Onderwerpen waar ik jarenlang ervaring mee heb opgedaan met verschillende doelgroepen en veel scholing heb gevolgd om mij te blijven ontwikkelen.

Naast sporten (groepslessen op de sportschool – lekker uit je hoofd in je lijf…) heb ik improvisatietheater als hobby. Dat is toneel waarbij de spelers zelf de tekst en de personages verzinnen. Daar heb ik erg veel plezier, en kan ik goed mijn energie kwijt. Ik heb ook het diploma trainingsacteur. Als trainingsacteur sluit ik aan bij diverse (communicatie)trainingen waarbij medewerkers in een rollenspel kunnen oefenen met mij als acteur. Zo kunnen zij leren om te gaan met lastige situaties.

De toekomst zal uitwijzen hoe ik het ga vinden als docent, en welke workshops ik ga ontwikkelen! Ik hou jullie hier graag van op de hoogte.

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!