Maureen Dijkman Dijkman HR Interim & Advies

Na jaren in diverse functies in loondienst te hebben gewerkt bij Haarlemmermeerse en Amsterdamse organisaties (veelal non-profit) ben ik eind januari 2022, min of meer op verzoek, Dijkman HR Interim & Advies gestart. Als HR adviseur ben ik beschikbaar om organisaties te ondersteunen bij (de uitvoering van) hun personeelsbeleid.  

Ik woon samen met kat Queeny in Nieuw-Vennep en werk vanuit huis of bij de opdrachtgever op kantoor. 

Ik heb ruim twaalf jaar ervaring met personeelszaken in de volle breedte van het werkterrein en ben voor kortere of langere tijd in te huren, al vanaf een paar uur per week.  

Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke vervanging van de eigen HR professional bij langdurige ziekte of verlof, herzien of schrijven van personeelsbeleid, bijdragen aan een HR-project, adviseren over een specifiek personeelsprobleem, het op orde brengen van personeelsdossiers, noem maar op. 

Waarom in de herfst van mijn carrière nog de overstap naar het ondernemerschap?  Het zou toch jammer zijn als ik bij mijn pensionering moet verzuchten ‘ik had zo graag geweten of ik ondernemen leuk vind, maar ik heb het nooit geprobeerd’! En dus probeer ik steeds nieuwe dingen om te ontdekken of het bij me past, zowel op zakelijk terrein als privé. 

Ik ben dan ook benieuwd welke nieuwe uitdagingen er via LinkedMeer op mijn pad komen! 

Maureen Dijkman
Dijkman HR Interim & Advies
Maureendijkman.nl

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!