Mijn ervaring met Members voor Members

Beste Linkedmeer Members,

Graag deel ik met jullie mijn ervaringen die ik heb opgedaan bij de verschillende activiteiten die door de Members voor Members werden aangeboden.
Gedurende een maand werden er allerlei workshops georganiseerd, en de keuze was reuze. Allereerst heb ik met mijn agenda in de hand een paar workshops uitgezocht en vastgelegd. Helaas kon ik dit keer ivm mijn werk en privé niet alles bijwonen maar wellicht is het voor herhaling vatbaar. Ik ben ook wel benieuwd hoe de andere Members het hebben ervaren.

Ik ben begonnen bij Lisa Suurland, zij heeft haar opleiding gedaan in Engeland en na diverse cursussen is zij haar praktijk gestart aan de Opaallaan 1180 in Hoofddorp. Door mijn ervaring in de yoga weet ik wat ademwerk met je kan doen in stressvolle situaties, het kan dan echt het verschil maken. Ik was wel erg benieuwd wat Lisa te bieden heeft op dat gebied met haar ademhalingstechnieken. Na het zien van haar site was mijn interesse gewekt en wilde ik hier meer van weten.
Lisa heeft mij kennis laten maken met Buteyko-ademtherapie. Je kunt er je stress, angst en pijn mee verminderen zodat je zelfvertrouwen sterker wordt. De methoden die Lisa daarbij hanteert zijn geschikt voor een kortdurende therapie waarbij je zelf ook actief bent. Dat betekend dus met veel geduld thuis oefenen en volhouden.Hiermee kun je weer in balans komen en grip krijgen op jezelf in stressvolle situaties.
Lisa heeft veel ervaring in coaching op allerlei gebied. Het is zeer de moeite waard om eens een kijkje te nemen op haar site.
Het was een fijne, leerzame en waardevolle ontmoeting, met de kennis die ik daarbij heb opgedaan ben ik ook persoonlijk mee aan de slag gegaan. Dankjewel daarvoor Lisa!.

Tevens had ik mij aangemeld bij de workshop van Elsbeth van den Berg. Ook dit keer een 1 op 1 sessie met als thema, “Hoe je je agenda op orde kunt krijgen en je je goede humeur behoudt”. Heel interessant. Een beetje orde in de chaos kon ik wel gebruiken en wie wil er nou niet wat meer ruimte in in het hoofd. Elsbeth heeft mij op een praktische wijze weer op weg geholpen zodat ik mijn administratie nu ook op mijn werk kan doen. Een paar computer problemen werden snel opgelost en…. hoe fijn is dat niet voor je humeur!

Elsbeth doorziet snel de hulpvraag en weet daar met passie en op een adequate manier snelle oplossingen voor te bedenken waar je weer mee verder kunt. Soms heb ik ook wel eens “een steuntje in de rug nodig”. Dankjewel Elsbeth voor al je hulp in deze hectische wereld waarin de techniek van de computer en de kennis daarvan mij soms te snel gaat.

Om mijn creativiteit weer eens een boost te geven had ik mij ook aangemeld voor een workshop bij Sippy Zwalua en Maureen Duin, Vinoloog en eigenaar van de webshop “de Druivenstok”. De Members waren hartelijk welkom bij Sippy thuis voor een bijzondere workshop van schilderen gecombineerd met diverse soorten heerlijke wijnen. Voldoende ingrediënten voor een heerlijke ontspannen avond met gezellige Members.

We begonnen met een korte meditatie waarna wij ons mochten uitleven op de schildersdoeken. “Laat je fantasie de vrije loop”. Tussen het schilderen door verzorgde Maureen een wijnproeverij met lekker hapjes, passend bij de wijn. Het schilderen is toch niet zo makkelijk als het lijkt maar na het proeven van de heerlijke wijn ging het schilderen veel makkelijker.

Maureen is persoonlijk wijnadviseuse en brengt de bestelde wijn, op verzoek, ook bij je thuis. Neem maar eens een kijkje in haar webshop, op de site van Maureen Duin.
Wij werden goed verzorgd en Sippy had veel materialen, aan verf en kwasten, waar wij uit konden kiezen en die wij mochten gebruiken.

Sippy maakt prachtige kleurrijke schilderijen, stuk voor stuk kunstwerken. Zo mooi! Hartelijk bedankt Sippy en Maureen voor deze fantastische avond.

Binnenkort ga ik naar de Zoya workshop “lakken op locatie”. Marga de Wit en haar zus verzorgen deze workshop, “Zus en Zoya”. In deze gezellige nail treatment, leer je de techniek van het Zoya Color Lock System. Ik ben benieuwd en ik kijk er naar uit om samen met andere dames, te smeren en te lakken met deze prachtige producten Ik heb er al goede ervaringen mee want enkele producten gebruik ik al langere tijd met heel veel plezier. De kleuren van de lippenstiften en nagellakken zijn prachtig, het is vegan en de kwaliteit is bijzonder goed.

Gezellig lekker smeren en lakken en het netwerken gaat vanzelf.

Al met al waren het voor mij enorme inspirerende workshops. Heel fijn om zoveel Members te ontmoeten en te horen wat iedereen bezig houdt. Altijd doe ik weer ideeën op waar ik mee verder kan.

Tot zover mijn praatje.
Ik zie jullie graag weer bij de volgende meetings

Met een warme groet Jenneke Fokkens-Rip

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...