ChampagneOntbijt

Woensdag 25 januari 2017 viert LinkedMeer de start van een nieuw jaar met een ChampagneOntbijt! Tijdens het ChampagneOntbijt proosten we graag met jullie op een succesvol jaar, zowel zakelijk als privé.

Net zoals de ‘normale’ OpdeKoffie, is dit ChampagneOntbijt een prima manier voor een eerste kennismaking met ons netwerk. Onder het genot van een glaasje cava en diverse ontbijthapjes, kun je netwerken met onze Members. Een uitstekende gelegenheid om bij te praten en nieuwe gezichten te ontmoeten.

Voor Members is het ChampagneOntbijt gratis, niet-Members betalen € 8,50 (ex btw). In verband met de inkopen, vragen we je om je vooraf aan te melden via e-mail.

We zullen tussen 8.30 uur en 10.00 uur weer gastvrij ontvangen worden door Barista Café in Hoofddorp.

LinkedMeer vindt het belangrijk dat je een keer vrijblijvend kennis kunt maken met het netwerk en haar Members. Heb je dat gedaan en bevalt het je? Dan verwachten we dat je je vervolgens aanmeldt als Member van LinkedMeer om zo ook bij te dragen aan het netwerk. Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@linkedmeer.nl.

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...