De avondwandeling met fotografe

Op 25 april staat er weer een mooie LinkedMeer activiteit op het programma; een avondwandeling door het prachtige duingebied bij Vogelenzang, geleid door onze member Jorien Waanders, coach bij  You are in balance

Tijdens deze wandeling is bovendien fotografe Renate Boere van de partij en het leuke is dat zij mooie, ongedwongen foto’s gaat maken van iedereen die meeloopt. Binnen een week na de wandeling zorgt zij er voor dat wij allemaal een professionele foto van onszelf krijgen. En smaakt dat naar meer, dan zijn er – tegen betaling – meerdere foto’s beschikbaar of kun je gebruik maken van een interessant aanbod voor een eigen fotoshoot.

Renate stelt zich graag alvast even voor:

Mijn naam is Renate Boere. Sinds 2016 fotografeer ik onder de naam Flashback Fotografie coaches en ondernemers die hun verhaal willen vertalen naar beelden. We maken foto’s die laten zien wie je echt bent: jouw unieke verhaal, je persoonlijkheid en je stijl. Want daarmee trek je de klanten aan die passen bij jou en bij jouw onderneming of praktijk. 

​Het liefst werk ik met je samen op een plek die jij prettig vindt en die bij je past, zodat de foto’s vanuit rust ontstaan. Dat kan zijn in een mooie daglichtstudio, in het bos, op het strand of in een stad. In je huis, kantoor of atelier. We poseren je in natuurlijke poses, zodat je op je gemak bent en dat ook uitstraalt.

Naast fotografe ben ik moeder van een dochter van 12. We maken samen graag roadtrips en stedentrips of we gaan erop uit met onze hond, Robbie. Ook ga ik graag naar concerten en hou ik van borrels en etentjes met vriendinnen. 

Ik ontmoet je graag tijdens de LinkedMeer avondwandeling op 25 april!

Na afloop van de wandeling praten we onder het genot van een welverdiende kop koffie of thee nog even na bij boshut ’t Panneland.

Loop je ook mee? Meld je dan aan via info@linkedmeer.nl

Deze wandeling is gratis voor onze members. Aan introducees vragen we een bijdrage van € 20,-.

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...