Workshop ‘Hoe maak ik een reel?’

Wil jij ook pakkende social media video’s maken voor je bedrijf, product of dienst?

Hi, ik ben Isabella Opdam.

Social media is een geweldige tool voor community building maar het kan ook overweldigend zijn. Daarom ga ik je leren hoe je makkelijk en snel de mooiste video’s in elkaar kunt zetten. Ik ben eigenaresse van mijn hoedenmerk Bella Fedora en daarnaast ook influencer. Hier komt heel veel social media werk bij kijken dus ik deel mijn kennis graag met jou!Op 26 maart verzorg ik voor LinkedMeer de workshop ‘Hoe maak ik een reel?’’.

Het eerste deel van de workshop is vooral luisteren en daarna ga je hiermee aan de slag. Daarom vraag ik je ook iets voor te bereiden:– Zou je de app “CapCut – Video Editor” willen downloaden op je telefoon? (Als je liever op je tablet gaat editen kan dit ook op je tablet gedownload worden)– Verder is het handig als je alvast wat videomateriaal hebt. Zoals een video waarin je tegen de camera praat over je product of dienst (max 1 minuut) en een aantal kortere video’s waarin je stukjes van je werkdag met je product/dienst laat zien. Deze kortere video’s moet je zien als sfeerbeeldenIk ga je leren hoe je twee soorten video’s kan filmen en editen. Een gesproken video en een video met verschillende stukjes film en een voice-over.

Lijkt het je interessant? Dan zie ik je heel graag op 26 maart!

Aanmelden kan via info@linkedmeer.nl

Deze workshop is gratis voor members, andere geïnteresseerden betalen € 20,-.

Lees nog meer…

Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo

Met ingang van dit jaar gaan wij ons als LinkedMeer inzetten voor Stichting Anne-Bo Deze stichting zet zich in voor jonge vrouwen die van huis uit niet de mogelijkheden en middelen hebben om te...

De VoorstelVrijdag

De VoorstelVrijdag

We hebben iets nieuws! De VoorstelVrijdag op LinkedIn, Instagram en Facebook Voortaan gaan we elke vrijdag een LinkedMeer member in het zonnetje zetten op onze social media. De eer van de eerste...