Memberspecial

Lieve dames, 

Herinneren jullie je nog de memberspecial van vorig jaar nog? 
Samen eten, kerstkransen maken en vooral veel gezelligheid!.
 
In deze lijn, ‘ondergaan’ we dit jaar door met opnieuw iets heel speciaals… We blijven cryptisch natuurlijk! Lees mee.
Iedereen wordt tussen 17:30 – 18:00 uur verwacht In den Ossewaerd (Vuurlijn 50, De Kwakel)

We beginnen met een aangeklede borrel, verzorgd door … onszelf!  En we toasten op LinkedMeer en op elkaar. 
 
Het is de bedoeling dat iedere member die naar deze memberspecial komt, een  lekkere borrelhap meeneemt. Deze aangeklede borrel wordt ons eten voor die avond. Als iedereen 10 stuks/porties/tapas meebrengt, is er meer dan genoeg.  
Laat je van je beste kant zien. Wat is jouw topper op jouw feesten of verjaardagen? Als je je opgeeft, vermeld dan meteen wat jij meeneemt! De ‘meester’ koks onder ons kunnen natuurlijk helemaal los; je mag natuurlijk ook iets kopen. Wij regelen frisdrank, water, koffie en thee en Maureen verzorgt de wijn. 

Ze schenkt deze avond een witte en rode wijn: 
De Henri Richemer chardonnay uit Frankrijk: een witte wijn gemaakt van de chardonnaydruif. In de neus aromatisch, geuren van witte bloemen, maar ook lekker fruitig met tonen van passievrucht, grapefruit, limoen, groene appel en sappige peer. De wijn is redelijk vol, frisdroog en vriendelijk, met een zuivere licht vettige afdronk. Lekker voor die tijd van het jaar en gaat samen met veel verschillende hapjes. 
 
De Nebla garnacha uit Spanje: een heerlijke rode wijn gemaakt van de garnacha druif. De geur is expressief met veel rood fruit. In de smaak weer rood fruit (bessen) met een zachte tanninestructuur. Een fijne wijn met een mediterraan karakter. Past bij heel veel hapjes.
En vind je deze wijn helemaal het einde? Je kunt ze die avond per fles die avond met speciale LinkedMeer korting kopen bij Maureen. 
 
Om 19:30 uur gaan we aan de slag. Met wat? Dat blijft nog een verrassing. 
Neem in ieder geval een keukenschort mee en een beetje fantasie. Heus, het wordt erg leuk. En zeker weten, thuis geniet je nog even na …. Al enig idee?

Meld je aan via: info@linkedmeer.nl

 

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...