Themabijeenkomst (oktober)

Kleren maken niet alleen de man maar zeker ook de vrouw!

Jouw uiterlijke verschijning is belangrijk, in de eerste plaats voor jezelf natuurlijk. Maar ook de mensen om je heen beoordelen jou op hoe je er uit ziet. Met kleding in de juiste kleuren in combinatie met een goede pasvorm voel je je zelfverzekerd en zit je beter in je vel.
Op woensdag 18 oktober organiseren we daarom een leuke en leerzame LinkedMeer themabijeenkomst met styliste en personal shopper Miranda van Commenée
Mode zit in Miranda’s hart, zij is van jongs af aan al bezig met kleding, kleur, stijl en uitstraling, en het geeft haar enorm veel voldoening anderen persoonlijk te adviseren bij het aanbrengen van een consistente eigen stijl in hun garderobe. 
Zoals bijna iedereen heb jij waarschijnlijk ook wel een jammerlijke miskoop in je kast hangen; een kledingstuk dat je zelden of nooit draagt omdat je er enorm over twijfelt of echt niet weet hoe je het moet combineren. Neem die jurk, broek, trui, top of blazer dan mee op 18 oktober! Wie weet kijk je er na die avond wel heel anders tegen aan. 
Miranda geeft ons uitleg, advies en deelt tips & tricks waar je zeker wat van opsteekt. Klinkt goed toch?!  
Meld je aan en we zien je graag op 18 oktober!

Locatie: Vergaderzaal Bijenkorf, FLX Space, Opaallaan 1180, 2132 LN Hoofddorp
Programma: 
19.30 uur Inloop
19.45 uur Start programma 
Pauze
21.30 uur Netwerken met een drankje
22.00 uur Einde programma
Kosten member: 7,50 euro, niet-member 10,00 uur

inschrijven: info@linkedmeer.nl

Lees nog meer…