Ontdek de kracht van ChatGPT

Ontdek de kracht van ChatGPT

Op 22 mei organiseert Remco Rijgersberg van RedFoxBlue voor LinkedMeer een exclusieve workshop over ChatGPT, de revolutionaire AI die de manier waarop we werken volledig hervormt. Ben jij benieuwd naar de wereld van kunstmatige intelligentie en hoe deze jouw dagelijkse werkzaamheden drastisch kan veranderen? Zoek dan niet verder want dan is deze workshop precies wat je nodig hebt!

Wat kun je verwachten?
– Inzicht in ChatGPT: Ontdek wat ChatGPT is en welke mechanismen er schuil gaan achter deze geavanceerde technologie
– Practische toepassingen: Leer niet alleen hoe ChatGPT werkt, maar ook hoe je deze krachtige tool in je eigen werkprocessen kunt integreren
– Maximaliseer je potentieel: Krijg handvatten aangereikt hoe ChatGPT jouw productiviteit kan verhogen

Deze workshop is perfect voor professionals die voorop willen lopen in de technologische ontwikkelingen en de potentie van AI in hun vakgebied willen benutten. Maar ook als je nog niet zo bekend bent met artificial intelligence en er gewoon meer over wilt weten dan is deze LinkedMeer bijeenkomst daar een uitgelezen mogelijkheid voor.

Mis deze kans niet!

Datum 22 mei 2024
Tijd van 19.30 uur tot 22.00 uur
Locatie Fort Noxx, Hoofdweg Westzijde 739, Hoofddorp

De workshop is gratis voor onze members. Overige deelnemers betalen een bijdrage van € 20,- pp.
Je kunt je aanmelden via info@linkedmeer.nl
Vergeet vooral niet je laptop mee te nemen!

En uiteraard is er na afloop van de workshop nog gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten en te netwerken.

We zien je graag op 22 mei bij Fort Noxx!

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...