Midzomernacht Memberspecial

Members Only

Op vrijdag 21 juni organiseren wij een speciale bijeenkomst: de Memberspecial 💚. Het enige LinkedMeer event waarbij geen introducees welkom zijn.
Deze dag markeert niet alleen de start van de zomer, het is ook de langste dag van het jaar want de zon bereikt haar hoogste punt op het noordelijk halfrond.

Hoewel de exacte invulling van deze Memberspecial traditiegetrouw een verrassing blijft, willen we wel alvast een tipje van de sluier oplichten.
De zonnewende staat namelijk symbool voor licht, vernieuwing, groei en overvloed. Denk hierbij vooral ook aan de Midsommar feesten in Scandinavië; gezellig samenkomen, eten en drinken en bloemenkransen.
Wij zullen in lijn met die traditie samenkomen op een idyllische locatie waar water, een natuurlijk groene omgeving en met een beetje geluk veel zon echt een perfecte setting vormen om Midzomer te vieren. En we hopen uiteraard op een prachtige zonsondergang om deze feestelijke LinkedMeer avond in stijl af te sluiten.

Bijeenkomst              Midzomer MemberSpecial
Datum                         21 juni 2024
Tijd                               van 18.00 tot 22.30 uur (verzamelen om 17.45 uur)
Locatie                        vertrek vanuit Rijssenhout, de verdere locatie is nog geheim

Ben jij nog geen member maar is jouw nieuwsgierigheid wel gewekt en zou je er dolgraag bij willen zijn op 21 juni?

Dat kan als je je nu aansluit bij LinkedMeer! Stuur een mail naar info@linkedmeer.nl en je ontvangt alle informatie over het LinkedMeer membership en dit unieke Members Only event.

Lees nog meer…