Geheimen van prijsonderhandeling

Geen rode loper maar een oranje loper lag breed voor ons uit op de themabijeenkomst “Geheimen van prijsonderhandeling”. Deze keer waren we te gast bij het ING kantoor in Hoofddorp. Onze gastheer Peter van Eijck, Manager van ING Advieskantoor Hoofddorp, Aalsmeer en Nieuw Vennep was verheugd zoveel dames te ontvangen op deze mooie locatie. Wat een warm welkom!

De workshop  werd verzorgd door Jeanette de Haas, onderhandelcoach. Haar missie is zoveel mogelijk mensen te helpen om tot mooie onderhandelingsresultaten te komen, zodat het vlijmscherpe mes voorgoed de keukenlade in kan. Met een virtuoze casus over een verhuizing van de vleugel van een wereldberoemde pianist werden we in het diepe gegooid. Onderhandel maar! De variaties hoe deze specialistische klus voor zowel pianist als verhuizer in een bevredigende overeenstemming kwam, waren te over. De do’s en don ’ts in een onderhandelingssessie werden behandeld en we werden royaal met tips en trucs verrijkt om de effectiviteit aan de onderhandelingstafel te vergroten.

Door een briljante onderhandeling met de bloemist werd de bos bloemen als dank aan Jeanette voor hetzelfde geld de naam van een weelderig herfstboeket waardig. Onze gastheer Peter werd bedankt met twee flessen Italiaanse wijn waarna hij ons uitnodigde in de aangrenzende ruimte nog wat te netwerken onder het genot van een borrel en heerlijke hapjes.

Er waren veel nieuwe gezichten op deze avond en daar zijn we blij mee! Tenslotte is LinkedMeer een actieve club die zoveel mogelijk ondernemende vrouwen uit deze regio op een plezierige manier bij elkaar wil brengen: deze avond is dat zeker gelukt!

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...