MemberSpecial 2015

dreamstime_xs_35701089

Buiten was het winderig en kletsnat, maar bij de entree van het theehuis kwam de warmte je tegemoet. Bekende deunen toverden meteen een glimlach op elk gezicht. Bij binnenkomst werden de Linkedmeer Members swingend, driestemmig en met een dikke knipoog toegezongen door de meisjes van de radio. Drie Pauwergirls! De jaarlijkse Memberspecial op donderdag 19 november 2015 bij Theehuis Cruquius beleefde een dynamische start. Na een gezellige welkomstborrel verhuisden we naar een andere ruimte waar de heerlijke geuren van het Hollandse buffet ons tegemoet kwamen. Birgitta opende de avond. Ze blikte kort terug op 2015, maar keek vooral vooruit: er is evenwichtigheid: een nieuwe website, een volle activiteitenagenda, memberpagina’s. Enthousiasme en inspiratie voor nieuwe ontwikkelingen in 2016!

Na  het smullen van de Hollandse Pot gingen we een spelletje doen. Een muzikale bingo. Allerlei bekende liedjes passeerden de revue. Streep af en roep ‘Swingo!’ als je kaartje vol is. En wie was de gelukkige winnares van eeuwige roem? …..Marion Middelkoop. De Pauwergirls zongen haar feestelijk toe, de voetjes gingen dan echt van de vloer.

Weer op adem vertelde Debby over de betrokkenheid die LinkedMeer wenst uit te stralen. ‘Wij zijn blij met jou!’ is het motto. Samenwerken en verbinden. De Members mogen één thema avond invullen. Waar loop jij in het zakendoen tegen aan?  Wat is jouw barrière? Wie wil jij op de bühne zien zodat jouw hindernis verandert in een springplank? Geef je ideeën door op info@linkedmeer.nl. Linda deelde de goedgevulde grasgroene Linkermeer Goody Bags uit en sloot de swingende avond af.

Feit is dat de avond gezellig en zeer geslaagd was, maar jammer genoeg was de opkomst niet zo hoog als we gehoopt hadden. Wij willen een actief netwerk zijn. Verbinden en met elkaar kansen creëren staan hoog in ons vaandel. Dat lukt niet als jij niet actief aanwezig bent! Om zakelijk succesvol te kunnen zijn, moet je jezelf blijven ontwikkelen en moet je willen groeien. En daar hebben we elkaar voor nodig!

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...