LinkedMeer vrouwen vullen elkaar aan.

LinkedMeer vrouwen vullen elkaar aan.

Brigitte en Joyce kennen elkaar al jaren omdat zij in dezelfde buurt woonden. Sterker nog, zij zijn beide bewoners geweest van hetzelfde huis, maar dan ná elkaar. Ook zijn zij nog eens 17 jaar overburen geweest.  Sinds zij beide ondernemer zijn én lid van LinkedMeer (Joyce door Brigitte), is het contact geïntensiveerd. Inmiddels staan zij samen in het blad Bruist met de volgende tekst.

Het stopt niet na de uitvaart…..

Ankh Uitvaartzorg begeleidt mensen vanaf de dag van overlijden tot en met de dag van het afscheid. Daarna spreken wij minimaal nog één keer met de familie af voor het “nagesprek”. We willen weten hoe je het ervaren hebt en hoe het met je/jullie gaat. Rouw kent geen tijd. Konden we maar zeggen “nu is het zes maanden geleden, zet de knopt om en alles is anders!”

Voor de één is het makkelijker dan voor de ander. Ankh Uitvaartzorg probeert hierin te ondersteunen en zoekt samenwerking op verschillende manieren, voor verwerking van rouw en verlies.

 Wellicht heb je veel moeite met opruimen. En waar je denkt: “dat kan ik zelf wel”, kan het een hele steun zijn als je daar een zetje in krijgt, of in het hele proces geholpen wordt. Maar verlies jezelf niet uit het oog. Vaak cijfer je jezelf weg ten behoeve van bijvoorbeeld je kinderen, werkgever of vrienden. Ankh Uitvaartzorg denkt een mooie samenwerking aan te gaan met Joyce Rijkeboer van JoyVitality.

Joyce: “Als de dag van het afscheid nemen voorbij is, wordt het nog stiller. De wereld draait door en voor jou is er zoveel veranderd. Je gaat op zoek naar een ander invulling van jouw leven. Met alle emoties en hobbels die op je pad komen. Daar waar de zorg van Ankh Uitvaartzorg ophoudt, kan het heel fijn zijn om naar iemand toe te gaan om alle zorgen te uiten en die je op weg helpt”.

 

Samenwerking Ankh Uitvaartzorg en JoyVitality

“Het stelt ons gerust dat het geen open einde is als wij bij de familie zijn geweest voor het nagesprek. Joyce van JoyVitality is iemand die aanvoelt waar op dat moment behoefte aan is. Ze begeleidt je zowel fysiek als mentaal in deze nieuwe fase. Iemand een luisterend oor bieden, kan al verlichting geven”, aldus Brigitte.

JoyVitality heeft ervaring in het begeleiden van anderen op hun weg naar meer vitaliteit, veerkracht en levensvreugde. “Dit zijn zaken waar je niet direct bij stilstaat als je vervuld bent van verdriet, toch kan het goed naast elkaar. Emoties mogen er zijn. Sterker, ze helpen je uiteindelijk verder”, aldus Joyce. Ook al lijken de dingen die je nu ervaart uitzichtloos, Joyce helpt als GeluksCoach en Stressmanager om het leven weer een positieve wending te geven. Dit doet zij één op één in gesprek al wandelend in de natuur of in haar praktijkruimte in Hoofddorp. Een holistische pulsing massage kan daarbij helpen. Het nodigt lichaam en geest uit te ontspannen, pijn en verdriet los te laten.

Joyce www.joyvitality.nl

Brigitte www.Ankhuitvaartzorg.nl

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...