Viva España! – Reisinspiratie en wijnproeverij

Helaas, wegens onvoldoende belangstelling is Viva España! geannuleerd. Wellicht in het najaar een herkansing, houd daarvoor onze website en social media in de gaten.


Heb je al plannen gemaakt voor de zomervakantie? Of kun je nog wel wat inspiratie of advies gebruiken? Spanje is bijvoorbeeld een zeer gewilde zomerbestemming; wie kent niet de Costa del Sol of Costa Brava? Maar Spanje heeft nog zo veel meer te bieden! Reisadviseur Toos Opstal, LinkedMeer-Member van het eerste uur, neemt ons op woensdag 12 april 2017 daarom mee op een culinaire rondreis langs minder bekende plaatsen in Spanje. En misschien doe je nog ideeën op voor je eigen vakantie.

En wist je dat Spanje ook hele mooie wijnen heeft? Daar gaan we van proeven tijdens de wijnproeverij die verzorgd wordt door Druivenstok. Maureen Duin van Druivenstok zal daarbij vertellen wat je in de wijnen kunt ontdekken. En natuurlijk worden daar bijpassende tapas bij geserveerd, die verzorgd zullen worden door Jannie Kooi van Bordjevol.nl.

Programma
19:15 uur Ontvangst
19:30 uur Opening en bedrijfspresentatie Bordjevol.nl
19:45 uur Viva España! – Culinaire rondreis door Spanje en wijnproeverij
21:30 uur Netwerkborrel
22:00 uur Einde

Kosten
De kosten van deze avond zijn € 20 (ex btw) voor Members en € 30 (ex btw) voor niet-Members. Kosteloos annuleren kan tot en met 10 april 2017; bij annulering na deze datum zullen wij de genoemde bedragen gewoon in rekening brengen in verband met de inkopen die dan al gedaan zijn. De avond gaat alleen door als er minimaal 10 gasten zijn!

Als niet-Member van LinkedMeer nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken met ons netwerk. Wel hebben we de regel dat je een keer vrijblijvend kennis mag komen maken. Wil je vaker komen? Dan ben je van harte welkom als Member van LinkedMeer en vragen we je om je aan te melden.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor Viva España! of heb je vragen, mail dan naar info@linkedmeer.nl.

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...