Netwerken met plezier!

Ga jij ook wel eens naar netwerkbijeenkomsten? En leveren ze je nooit wat op? Baal je daar niet van? Zeker als het lijkt alsof anderen (‘concurrenten’) wel werk ophalen van netwerkbijeenkomsten. Dat kan best frustrerend zijn! Hoe fijn zou het zijn als die bijeenkomsten je wél waardevolle relaties en nieuwe klanten opleveren! Daphne Medik van DMM Communication neemt ons op 8 maart mee in de ‘netwerkwereld’ en laat ons zien hoe we kunnen netwerken met plezier!

Dat doet ze met een inspirerende workshop tijdens onze eerste themabijeenkomst van 2017. We zijn dan te gast bij Copy Partners in Nieuw-Vennep.

Programma
19:15 uur    Ontvangst met koffie/thee
19:30 uur    Start programma met bedrijfspresentatie van Copy Partners
19:45 uur    Netwerken met plezier
21:15 uur    Afsluiting en borrel

Kosten
Members van LinkedMeer betalen voor deze avond € 15 (incl. btw). Ben je geen Member van LinkedMeer maar wil je deze avond kennis komen maken met LinkedMeer, dan ben je ook van harte welkom. Je betaalt dan € 30 (incl. btw). Bevalt de kennismaking met LinkedMeer je, dan zien we graag dat je ook Member wordt!

Aanmelden
Kom je ‘Netwerken met plezier’? Dan zien we je aanmelding graag vóór 3 maart 2017 tegemoet via info@linkedmeer.nl

Over de trainer:
Netwerkcoach en trainer Daphne Medik helpt professionals, ondernemers en managers van middelgrote en grote bedrijven om met meer gemak klanten te krijgen via hun netwerk. Daphne is zelf een geboren netwerkster en ‘connector’: zij brengt regelmatig mensen met elkaar in contact.

Daphne’s stijl is energiek en enthousiast. Met veel bevlogenheid, warmte en betrokkenheid geeft zij al 16 jaar netwerkcoaching en training via haar bedrijf DMM Communication-Networking for results. Naast de trainingen in netwerkvaardigheden geeft Daphne al 7 jaar workshops netwerken met LinkedIn. Door haar achtergrond in pr en marketingcommunicatie, kan zij daarbij ook inhoudelijk adviseren. 

Daphne publiceert regelmatig artikelen over netwerken via haar gratis eZine DMM’s Netwerktips en via diverse blogs. Zij schreef het eBoek “Zeven geheimen om klanten te krijgen via je netwerk”, dat je aan kunt vragen via haar website. Via de LinkedIn bedrijfspagina van DMM Communication deelt zij tips over belangrijke veranderingen in LinkedIn.

SaveSave

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...