AVG, wat kun je ermee?

De AVG is HOT! Ongetwijfeld heb je de afgelopen periode heel veel e-mails ontvangen van bedrijven waar je, al dan niet bewust, op de maillijst staat. Met de vraag of je nog steeds e-mails wilt blijven ontvangen. En uitleg over hoe er met jouw persoonsgegevens omgegaan wordt. Maar hoe moet jij als zelfstandig onderneemster omgaan met de regels uit de AVG? Zijn deze regels wel van toepassing op jou? Moet je meteen actie ondernemen of kun je nog wel even wachten en loopt het zo’n vaart niet?

Op deze vragen zal Annet de Vries in gaan tijdens de workshop ‘AVG, wat kun je ermee?’ En Annet wil graag ingaan op jouw vragen over de AVG, dus het zal ook zeker een interactieve avond worden! Wij zijn deze avond te gast bij Actan adviseurs & accountants.

Het programma
18:30 uur   Inloop en ontvangst met koffie/thee
19:00 uur   Start programma
20:30 uur   Afsluiting en borrel

Kosten
Geen, tenminste … als je Member van LinkedMeer bent. Ben je geen Member van LinkedMeer maar wil je deze avond kennis komen maken met LinkedMeer, dan ben je ook van harte welkom! Je betaalt dan € 25 (excl. btw). Bevalt de kennismaking met LinkedMeer je, dan zien we graag dat je ook Member wordt!

Aanmelden
Kom je naar ‘AVG, wat kun je ermee?‘ Dan zien we je aanmelding graag vóór 1 juli 2018 tegemoet via info@linkedmeer.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus Members van LinkedMeer hebben voorrang.

Over de trainer
Annet heeft ruime ervaring op het HR-vlak en geeft met veel enthousiasme en passie leiding aan de loonspecialisten van Actan adviseurs & accountants. In die functie kwam Annet ook al in een vroeg stadium in aanraking met de AVG. Immers, bij het verwerken van de salarisadministraties van de klanten van Actan worden veel persoonsgegevens verwerkt, vrijwel altijd in opdracht van andere partijen. Daarom heeft Annet zich verdiept in de AVG en die zich eigen gemaakt, waardoor zij nu een specialiste is op dit gebied.

 

 

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...